Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Wersja cenegi

<< < (9/13) > >>

Wrona:
Hehe, często tak jest... Ja tylko wbiłem kluczyk do Steama, pliki zostały po darmowym okresie. Nie mam zamiaru psuć sobie krwi tłumaczeniem. To dla desperatów bez angielskiego.

Cyber.Panki:
Kurde bylem dzisiaj w Empiku i Carrefour i nie ma RO ;( Jutro wybiore sie do M1 bo i Media Markt (akurat dzis przyniesli mi ulotke reklamowa z MM wlasnie i pisze ze RO za 24,90 jest. Moze wiecie czy ta promocja jeszcze obowiazuje?) jest i Empik. Ach, myslalem ze pogram sobie juz jutro z rana a tu 'uj' (...morski :P). Nic to, ale mam nadzieje ze w sobotke sobie zagram.

maniu:
Yhh zamowilem orchestre 18 dzisiaj jest 24 i gra jeszcze nie dotarla pierwszy raz tak dlugo czekam na przesylke zazwyczaj nastepnego dnia od zlozenia zamowienia docieralo do mnie wszystko a tu lipa czekam jeszcze dwa dni i pozniej dzwonie do cenegi

EDIT:cos slyszalem,ze jakies sluchawki z mikrofonem dolanczaja czy do paczek od cenegi tez pakuja prezencik ?

Goral:
Takie geszefty dawali chyba w MPiK-u na początku sprzedaży...

jenkins:

--- Quote ---Goral :
Takie geszefty dawali chyba w MPiK-u na początku sprzedaży...              .................................   geszeft (nieczysty) interes, (nieuczciwa) transakcja handlowa; spekulacja, kombinacja, afera............................................:)

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version