Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Wersja cenegi
[1stCav]SokoleOko:
A z innej beczki - będą wszystkie potrzebne patche? ;)
Latem zeszłego roku trzeba było czekać ponad miesiąc na polskiego patcha 1.4b do Silent Huntera III (też Cenega), żeby można bylo pograć przez sieć. :((
Aslan_pl:
Jak ktos wywalił gre po darmowy czasie to moze z płyty zainstalowac gre (czy trzeba zainstalowac tam gdzie sie ma steama? mozecie podac folder gdzie trzeba zainstalowac ??).
trawiator:
@Macias1973: To co napisali na WP to tylko lanie wody, chodzi o to ze w wersji wydanej przez Cenege mogla by sie nie znalezc wersja gry z ostatnia aktualizacja i po instalacji Steam dociagal by brakujace pliki z netu.
@SokoleOko: W grach wydawanych przez Seam nie ma czegos takiego jak patch.
Autorzy wydaja poprawke a Steam przy uruchomieniu automatycznie ja aplikuje do naszej gry.
Skonczyly sie juz czasy ze trzeba szukac poprawek po necie i sameme je instalowac, teraz wszystko robi sie automatycznie.
Poczytaj sobie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Steam
@Aslan: jak juz bedziesz mial DVD z gra to bedzie tam napewno piękny instalator który przeprowadzi cie przez proces instalacji i się dowiesz gdzie można a gdzie nie zainstalować grę.
Macias1973:
Jest... właśnie otrzymałem przesyłka i juz sie dziele informacjami:
Pudełko standardowe szerokie,dwa cd-romy , podręcznik gracza 22 stronicowy. Zawartość podręcznika oczywiście w języku polskim, zaczyna sie wstępem..bla bla bla, informacje ogólne ( front wschodni - opis autorstwa George'a Nipe'a. Menu - gra wieloosobowa, wiadomości, czat, ulubione, lan, znajomi. internet itd. opis funkcji szkolenia, konfiguracja. itd. Klucz do uruchomienia gry na tylnej okładce podręcznika.
Zyklon:
:yes no to jutro bede miec mam nadzieje :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version