Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Zostaliśmy sami?

<< < (4/6) > >>

Alex:

--- Quote ---ciocia|Ola :
Czyżby pogadanka nad wyższością Świat Bożego Narodzenia nad Wielkanocą?!
Gra normalna - może się znudzić teraz po free weekend przybyło graczy jak i forumowiczów w moim odczuciu, ale wymiękną niedługo, - dlaczego?! -  bo to słaby tytuł - mało, kto go zna.

--- End quote ---

Graczy może i przybyło ale to chyba tylko tak na czas "free weekend". Tytuł też moim zdaniem jest niczego sobie. Ta gra ma inną "wadę" (wg graczy css, unreala, quake, doda i innych strzelanek). Brak jest mianowicie celownika i tak jakby "indywidualne" punkty mniej się liczyły. Dlatego też na napływ dużej ilości "świeżej krwi" nie ma co liczyć. Dobrze będzie jeżeli ilość graczy pozostanie na podobnym poziomie co w chwili obecnej. Zresztą, jeżeli polski wydawaca gry położył na nią "laskę" to może oznaczać tylko jedno: gra odchodzi do lamusa.

PrezesOi:
dla mnie RedOrchestra to najciekawsza gra multiplayer FPP 2006 roku. zal sciska ze tak dobrą gre robi taka biedna firma (ograniczone fundusze na rozwoj, place dla zespolu itd) , a kupa kasy leci w firmach typu EA na wydawanie syfow typu bf2142.

Guz:
@PrezezOi Powiem wiecej odnosze wrazenie ze ten rok byl wyjatkowo slaby jezeli chodzi o dobre gry, wiekszosc to byly niestety gry na dzien - dwa. Moze sie stazeje i juz mnie nie bawi to co kilka lat temu ale mimo wszystko czegos w tych nowych grach brakuje

Ogoor:
RO wymaga współpracy w drużynie, aby wygrać. Sporej części ludzi nastawionych tylko na siebie to nie pasuje. Poza tym RO ma trochę inną dynamikę, do której trzeba się przyzwyczaić.
Co do nowych gier to Prey jest dobry.

Damianx2x2:
Moze dziwią sie tak niską cena ? Uwazaja ze jesli tanie to gówniane ? Mnie jednak to własnie skusiła cena i trailerek :) Uwazam ze RO jest sporo lepsze od Cs czy CoD. Co prawda w CoD'zie jakos akcja wyglądala owiele inaczej od jeden osoby zalezalo przetrwanie i wygrana a tu jedna osoba nie ma szans. Jest walka druzynowa. Moze swieze miesko armatnie nie jest do tego przeyzwyczajone i sie poprostu boi ? Nie chca sprobowac i nie wiedza co traca.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version