Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Potrzebna pomoc techniczna!
Pomocy
trus:
kupilem oryginalna gre pare dni temu sciagnalem przez steama i gdy probuje ja odpalic wyskakuje komunikat
Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1542 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (8187)
History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free
I nic, robilem juz wszystko usuwalem redorchestra.ini, user.ini, probowalem w trybie awaryjnym, bez sterownikow karty graficznej, z najnowszym direx'em i ze starszym, nic nie pomaga. Najbardziej boli mnie to ze wczesniej przekonalem sie do tej gry grajac w pirata - wersja Provision i wszystko dzialalo swietnie ;/ pls help!
Aslan_pl:
Witam. Czy można ściągnąc i nałozyć na grze Red Orchestra Polską wersję???? I mam taki problem w ustawieniech kantroli ustawiłem chodzenie klawiszami W,A,S,D i sztrzelanie myszką . Ale nie moge sie poruszać tylko sie obracam.Moze zle ustawiłem poruszanie i strzelanie. POMOCY.
ChaoS:
Mam ten sam blad i nie wiem co zrobic ....
Goral:
Ja gram na defoultowych ustawieniach klawiatury i jakoś palce jeszcze wytrzymują :)
Ustaw sobie znowu default i powinno być OK. A zanim zmienisz ustawienia na swoje, to dobrze przemyśl czy to jest to właśnie o co Ci chodziło?
Aslan_pl:
A czy mozna ustwic sobie celownik w broniach takich jak Rifelman lub u maszynówki. Albo czy mozna przybliżyc ?????
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version