Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Ladder infantry custom maps
Zdzira:
--- Quote ---Guz :
Nie powinno byc dogadywania sie, powinny byc jasno sprecyzowane przepisy, po za tym to ma byc inf cup a nie cos na wzor "bolt night" stad moja idea by dac 1 semi/moze pm 4 osobowy na team. Dzieki temu dynamizm byl ciut wiekszy a nie bylo gy to glupie latanie z pepesza i non-stop wcisnietym LMB
--- End quote ---
True. Tak więc Rifle + 1/2 semi na team.
viatrova:
Żeby rozwiac kilka wątpliwości:
- gramy od 3 do 5 osób
- grając swoją mape ustalasz swoje reguły (obowiązujące 2 rundy) dotyczące klas dla obu zespołów (oczywiście klasy będa wyważone i opisane w regułach - bez możliwości narzucania przeciwnikowi walki rifflą vs ppsz)
Stąd też przyjdzie Ci sie zmierzyc w walkach riffle vs riffle, karabiny vs karabiny, czy też zespołach mieszanych... W ten sposób pół meczu zagrasz tym co lubisz drugą tym co lubi przeciwnik i jest to najrozsądniejsze rozwiązanie mające szanse zjednac sobie wszystkich graczy (no oprócz może czołgistów...) Zresztą po kilku spotkaniach umiejętności powinny się podnieśc każdemu i na riflach i na pepsz...
I takiego kształtu ladderka należy się spodziewac, (przynajmniej taka jest idea) co nie oznacza, że przy dużym (oby) zainteresowaniu ladderek nie zostanie powiekszony o inne tryby, itd. (co jednak na razie nie ma żadnego sensu bo wyjdzie że w każdym będzie po 3 zespoły i wszystko zdechnie zanim powstało)
Wawer:
--- Quote ---Yab_PL :
Jakby co ja sie pisze jako friplajowiec jesli ktos potrzebuje ekpiy :)
--- End quote ---
Myślę, że uda się coś poskładać z niedoszłego klanu 4Fun:D W każdym razie ja i TWin jesteśmy chętni.
Co do zasad, mnie najbardziej odpowiada granie samymi rifflami.
viatrova:
I będziesz miał okazje zagrac samymi rifflami - na swojej mapie. Jeśli przeciwnik będzie zwolennikiem czegos innego jego mape będziesz starał sie ogarnąc i przetrwac na innej broni (on tez poświecil sie w ten sam sposob grajac twoja mape rifflem - wiec wychodzi po równo)
Spójrzcie - preferujesz tylko riffle i semi auto? Więc decydujesz że, gracie w proporcjach (2 riffle + 2 semi vs 2 riffle + semi), przeciwnik preferuje coś "mocniejszego"? Wybiera więc na swoich rundach pojedynek na: (3 mp/ppsz + 1 semi vs 3 mp/ppsz + 1 semi). Dostępne "mieszanki" zostaną przemyślane i opisane w regulaminie - ale tak jak mówie wyłączanie z gry jakiejś z broni może odbic sie na zainteresowaniu stąd musi byc tu zachowany pewien kompromis.
Wawer:
Gdy pisałem swojego posta, Twojego jeszcze nie było, więc nie mogłem sie do niego odnieść. Pomysł mi się podoba:yes
Chętnie zagram:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version