Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Ladder infantry custom maps

<< < (4/6) > >>

Yab_PL:
z granatami to jednak jak juz to mutator, bo jak bron wyleci z lapy to przez przypadek z nerwow mozna granat wyrzucic

Guz:
Yab uwierz mi ze nie :) Co do broni uwazam zeby sie zastanowic nad rezygnacja z PM'ow i ograniczyc sie do semi oraz karabinow powtarzalnych.

Zdzira:

--- Quote ---Guz :
Yab uwierz mi ze nie :) Co do broni uwazam zeby sie zastanowic nad rezygnacja z PM'ow i ograniczyc sie do semi oraz karabinow powtarzalnych.

--- End quote ---

Nie chce nikogo ograniczać wydaje mi się, że co do tego klany przed meczem powinny się dogadać. Imho walka na same rifle wydaje mi się dostarczać więcej zabawy i adrenalinki :)

AC| AdRain:
tylko rifle... semi odpadają... zdziru masz racje :D ony rifle.. to jest stres.. osoby ktore nie "chcą" grać riflami nie będą grały.. ale napewno znajdziemy wielu zwolenników mosina czy kar'a

poza tym.. przecież to nie musi być 8vs8 zawsze przeciez mozna zagrac na mniejsza ilość graczy jak dany klan nie ma tu rifelmanó i tyle :D

Guz:
Nie powinno byc dogadywania sie, powinny byc jasno sprecyzowane przepisy, po za tym to ma byc inf cup a nie cos na wzor "bolt night" stad moja idea by dac 1 semi/moze pm 4 osobowy na team. Dzieki temu dynamizm byl ciut wiekszy a nie bylo gy to glupie latanie z pepesza i non-stop wcisnietym LMB

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version