Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

5 darmowych dni grania rozpoczete.

<< < (3/4) > >>

trawiator:
Ja steama nie restartowalem (od 3ch dni) i moge jeszcze grac :D

Yanek[PL]:
Wątpię byś mogł pograć. Darmocha się skączyła i nie ma już możliwość pogrania za free. :D Może non-steam pozwala, ale co ja tam mogę wiedzieć. Ale ciiii.... :O_o

trawiator:
Oups, faktycznie nie mozna juz grac. Tworcy Steam'a naprawili juz ten blad.

Macias1973:
Wczoraj zdarzyła mi sie dość ciekawa bynajmniej pierwszy raz taka sytuacja, na mapie Konigsplatz zmagam sie z bolszewikami. Taktycznie skradam sie z moimi kompanami ku określonym celom, dobrze nie pamiętam mapy ale sa usypane wały z zasiekami itd. wiec padam zajmując dogodną pozycje i prowadzę swój ostrzał z G43 Semi Auto Rifle. Jak wiadomo sytuacja zmienia sie dość szybko, ktoś ginie,kogoś zabijamy, sektory na przemian zmieniają właściciela. Nagle jak duchy w odległości 3-4 metry wyrastają sowiety 1,2,3 itd.  i do tego za moimi plecami....co jest myślę... odwracam sie i wale no bo co, zasada walki i opróżniam magazynek....od początku cos podejrzane ale podniecenie robi swoje i wywalam do zera magazynki...a sowietów co chwile przybywa, przedemną, za mną , z boku...i co najśmieszniejsze w ogóle mnie nie widzą..no tak....jestem w miejscu ich respawu ( nie wiem czy dobrze napisałem ) tam gdzie odżywają ;) ... może ktoś miał podobny przypadek....

Goral:
Tak się zdarza na mapkach z dynamicznym respawnem. Po prostu Ruscy zdobyli teren Niemców i ich respawn się przesunął tam gdzie kampiłeś. Ciesz się, że mapka Cię nie ubiła, bo automatycznie także zmieniają się "pola minowe", które "czyszczą" teren z graczy przeciwnika :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version