Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Taka mysl...
Zdzira:
nie wiem jak wy ale ja zauważyłem, że wszystkie pomysły według assasina są głupie. A wiesz co znaczy po angielsku przydrostek ass??
Guz:
Co do silnika tpo chyba nie ma zadnej gry, gdzie miotacz plomieni dzialal by realistycznie, tzn. by substancja palna przyklejala sie do scian ciala, pojazdow etc. Co do wygladu nie byl bym takim pesymista, BF42 tez nie nadawal sie do zrobienia efektownego miotacza ognia, jednak tworcom moda Forgotten Hope wyszlo to nawet niezle.
Zdzira:
--- Quote ---Guz :
Co do silnika tpo chyba nie ma zadnej gry, gdzie miotacz plomieni dzialal by realistycznie, tzn. by substancja palna przyklejala sie do scian ciala, pojazdow etc. Co do wygladu nie byl bym takim pesymista, BF42 tez nie nadawal sie do zrobienia efektownego miotacza ognia, jednak tworcom moda Forgotten Hope wyszlo to nawet niezle.
--- End quote ---
ahh pamiętam te okrzyki na TS [SBS] na Iwo Jima "smażyć smażyć!!" :) Sherman z miotaczem ognia był mordercą "japsów" !
AC| AdRain:
aa zdira Ty na początku też nie chciałes miotacza ognia ;P
no i co z tego, że za kare assasin? myślisz że nie było by chętnych do podpiekacza? :D przecież to jest super zabawa ;) fajny byłby efekt jak żołnierz dostaje w butle i wybucha podpalając towarzyszy... ahh boskie!
kapu:
Jednak wiekszosc chciala by tego to moze jednak umiescicie sonde na stronie glownej i zobaczymy :D. A potem jesli pomysl zaskoczy moze jednak zrobi sie petycje :>?! Wydaje mi sie ze na silniku UT mozna wysmazyc wiele rzeczy, a z miotaczem ognia nie bylo by problemu. Moglo by to wygladac jak taka wielka ognista struga, nie koniecznie musiala by sie przyklejac, po prostu leciala by po paraboli a soldat nie mogl byc sie poruszac w czasie strzalu. Mysle ze to nic trudnego dla tworcow RO.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version