Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Taka mysl...
Zdzira:
@AdRain i nadal chce .. lol ..
@Kapu jestem za miotaczem jak i koktajlami mołotowa.
Można by zrobić taką sondę ale to już leży w rękach Gorala ;)
trawiator:
Sonda już gotowa, zapraszam do głosowania.
kapu:
Dziekuje wam za poparcie i zrobienie sondy [myslalem, ze to nie przejdzie bo z adminami mam troche na pienku]. Jestem ciekaw jakie zainteresowanie taka sonda wzbudzila by na forum oficjalnej strony RO, o ile juz tam nie ma takiego tematu. Moze kiedys tworcy RO zrobia nam ta radoche i ujrzymy zarowno koktajle jak i "ogniomioty" w naszej ulubionej grze :D.
Edit: Wlasnie dodalem temat na angielskim forum odnosnie tego ale strzasznie lamana anglieszczyzna wiec nie wiem czy sie domysla "o so chozi".
S!b!K:
Wlasnie xD Te Sondy imo. sa troche "biedne" typu "Steam po polsku czy nie ?" "Skorka RO na Steam??" Wezcie cos zywszego ;) A wracajac do FT i KM to mi sie wydaje ze to sie nie sprawdzi ;] Po co komu FM jak zginie od serii z Ppsh'ki lub jakiegos bolta ?? A KT dopiera bida ^^ rzucisz na ziemie i co bedzie sie palila przez 5 min ?? Imo. bez sens ;]
303_Sid:
Witam
IMO FT nie przejdzie.. :)
za to naszła mnie ostatnio taka myśl, czy można by wprowadzić opcję podobną do ostrzału artyleryjskiego, tylko nieco mniej destrukcyjną. Chodzi o wsparcie lotnicze. Proces wskazania obszaru ataku był by taki sam jak w przypadku art.
Powiedzmy, że po wskazaniu miejsca ataku samolotów, para mysliwców przelatuje tam w odstępie 30s. i wali z KM. i powiedzmy 1 bombkę.
Szansa na przeżycie jednostki atakowanej w tym rejonie była by większa, natomiast skutecznie by ją przypiliło do ziemi na czas ataku i zorganizowanie obrony/kontrataku przez drużynę przeciwną :) Coś w tym stylu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version