Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Opinie o Booster Packu

<< < (2/3) > >>

Zdzira:
danzig jest naprawde niezly ale jak jest duzo osob to jest straszna rzeznia - on nie jest niezły on jest GENIALNY :D

Gdańsk - polecam wszystkim

NiKuTa:
Nowa mapka to małe piwo. Kazdy moze zrobić mape. Dobrze ze wreszcie dodali nowy czołg który powinien być od początku gry zamiast Pz IVF2.  Balistyka dział nadal skopana - niestety. Nietestowałem narazie jeszcze zmianek w MG, ale mam nadzieje ze sa na plus. Ogólnie patch na PLUS.

_KaszpiR_:
uuu, zrobic dobra mape jest nadzwyczaj trudno - rysunek jedno, wykonanie drugie, najważneijsze jest, jaka jest jej grywalność
wielokrontie mapy są balansowane w taki sposób, że sie jedna ścianę przesuwa czasem o are cm bo to diametranie zmienia np widoczność w pewnym miejscu albo po prostu czas potrzebny do przebiegnięcia ptrzestrzeni.

pamiętam, że jakiś mapetr z Quake napisał :  dobra mapa ma 3 wejścia do pokoju, ale najwiekszy problem to ulozyć je w niebanalny sposób aby by ł to pomysł oryginalny i nie powodował martwych punktów

zauważ, że na odessie bez czołgu nikt nie biega od niemców wyjściem aby zajśc tower od dajlszej prawej strony.

mikeLL:
jak dla mnie - sehr gut :D

Soltys:
Hmm mapka jak dla mnie za szybka(zawsze gram MG)zawsze siedze w oknie i czekam aż ktoś podbiegnie a tu patrze na mape i okazuje się że walka toczy się kilka ulic dalej. Co do czołgu to go nie widzialem wiec nie zabiore głosu w tym temacie:-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version