Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Pustki na serwach
savon:
szczerze powiem jak widze zapchany aster to szukam jakiegos niemieckiego lub angielskiego serva z poczadku listy .. probowalem ostatnio - za wasza rada - i wlazlem na pusty serv nostrady.. ale maksymalnie uzbieralo sie tam 5 osob wiec w koncu sam zrezygnowalem i poszedlem na inny.. moze to byla wina beznadziejnego doboru map na tym servie (przynajmniej moim zdaniem beznadziejnego) albo wasza teoria co do zbierania sie ludzi nie do konca sie sprawdza ;)
Wawer:
Ja tam nigdy długo nie czekam-wchodze jako spekt i zaraz jest miejsce. A jeśli nie mam ochoty na czekanie to wbijam się na serwerek z mapami niestandardowymi i zaraz kilka osób sie pojawia.
AC| AdRain:
savon bo jak wchodzisz sam to trudno zeby CI sie naraz 20osób zwaliło :)
ale my w AC :D wchodzimy w 5 na pusty serwer i odrazu sie szybciej rozkreca wszystko
Damianx2x2:
Ja przeważnie wchodzę na średnio zapełnione serwery. Jesli dany nerwer jest pusty to nie oplaca sie wchodzic, chyba ze jest na nim 3-5 osbo i wtedy wiem napewno ze gra sie rozkreci... Tak juz jest w RO, Ogolnie nie wiem czego ale wolę zagraniczne serwery, bo powiem tak lepsza kultura bycia i grania, oraz jest lepsze rozegranie taktyczne, a nie jak niektorzy leca na pałe :P Pzdr !
Wawer:
No nie wiem Damian... Ja nie spotykam się z jakimiś szczególnymi przejawami braku kultury na polskich serwerach. A na niemieckich nie mam pojęcia czy mnie czasami nie wyzywają:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version