Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Popularnosc RO-rozwoj sceny

<< < (4/8) > >>

kTOTotaki:
oj wiedza wiedza :P byly newsy na temat teampoland ;)

newbie:
mialem przerwe w esporcie na jakies pol roku wiec jestem do tylu i korzystam z aktualnych newsow:P ale na szzcescie RO wyrwalo mnie z rak Lineage2 heh,  dobra ja juz nic nie pisze niech inni tez cos od siebie dodadza:)

coval:
moi koledzy tak jak ja pasjonuja sei grami o II WŚ typu CoD,MoH,BF2,DoD....tak jak ja z niecierpliwoscia czekali na premierę RO.specjalnie razem poszlismy do Empiku żeby kupic ja w dniu premiery...ja odrazu po zainstalowaniu polubiałem ta gre a im dluzej gralem tym bardziej mnei wciagala swym klimatem i sposobem rozgrywki....im ta gra sie nie podoba bo (tu beda cytaty) :
"mam red orchhestrę, grałem całe 3 razy.... ktoś kupi ? za 20 zl, z kontem steam ? xD
takie gry powinno się publicznie biczować..."
"A. Orhestra nie jest niczym nadzyczajnym
B. Ma lichą grafike
C. Kolejna gra o drugiej wojnie!! "
"E. Długo się wczytuje
F. Hu*owe modele i tekstury
G. PO*EbANE sterowanie "
"Aha zapomniałem jeszcze że to nie jest nawet gra!!!
I.To tylko mod do Unreala. Powstała na jego silniku,
J. jej twórcy nawet nie mają studia developerskiego.
k. Nie widziałem jeszcze dobrej gry której cena PODSTAWOWA miała niezałe 30 PLN"
noi powiedzcie mi jak tu zrobic scene w RO skoro istnieja ludzie którzy kupuja gry po cenie a ni po jakosci...?????????:con:con:con:con:con:con:con:con:con:con:con

newbie:
szkoda ze nie powiedzieli ze nie ma celownika:P
albo ze bija ich na servie :P

ciocia|Ola:
newbie, ciekawe czy powiedzieli, że to babska gra ;)
coval masz troszeczkę racji &#8211; mnie też nie udało się jak do tej pory przekonać kogokolwiek do gry w RO &#8211; może z ciekawości zakupili i zagrali tak jak mówisz 2-3 razy i cisza :(
Są przy swojej &#8222;grze&#8221; &#8211; a ja mówię, że są niereformowalni ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version