Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy
Tygrys
Apos:
--- Quote ---Yab_PL :
ja poprostu nienawidze jak mi sie ktos laduje do czolgu. Pol biedy jak wsiadzie na MG, ale poprostu nie moge zdzierzyc jak sie koles laduje jako strzelec, ja jade, ustawiam sie do wroga a ten okreca wierze w zupelnie inna strone, i co najgrosze jeszcze moze w strone naszego spawna:O_o
--- End quote ---
Yab, ale musisz przyznać, że wczorajsze nasze poczynania na Konigsplatz w Tygrysie są chwalebne. W/g mnie zasługujemy conajmniej na odznaczenie Krzyża Żelaznego Iwszej Klasy :)
Tygrys to b. dobra maszyna. Znając jego słabe i dobre strony można być skątowanym na każde działo rosyjkie, samemu siejąc spustoszenie. Minus to oczywiście szybkość obrotu działa :| ale coś za coś - balans przede wszystkim.
Bathin:
Yab i Apos wczoraj w Tygrysie:D
Yab_PL:
nice try, niestety z wczorajszej gry ma troche inne foto:
nie bylbym taki pewien ze jakbys na mnie w IS2 wyjechal to bys sobie tak pojezdzil... Pewnie swoim zwyczajem bys stwierdzil ze mam czity na Tygrysa albo config na czolg
btw. od kiedy wrociles do taga 2nd. AD?
Bathin:
--- Quote ---Yab_PL :Pewnie swoim zwyczajem bys stwierdzil ze mam czity na Tygrysa albo config na czolg
--- End quote ---
A kiedy tak twierdziłem ? Chyba coś Ci sie pojebało, jak mi się coś nie podoba to jadą trochę inaczej niż żenującymi tekstami o cheatach czy inny gównach.
--- Quote ---Yab_PL :btw. od kiedy wrociles do taga 2nd. AD?
--- End quote ---
Trochę kumacji, mój screen to był żart pokazujący, że jak dobrze się ustawisz IS-em to Tygrys gówno zdziała na tej mapie. Screen zrobiony rok temu, albo lepiej.
kazmirzk:
lol.. Bathin od kiedy ustawienie sie ISem na wprost tygrysa jest tym wlasciwym?? Nie wiem jakie nooby siedzialy w tygrysie, ale z pewnoscia gdyby ktos umiejacy grac w czolgach stanal tam na respie w tygrysie to raczej ty bys sie palil..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version