Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Wyniki
Tin:
Fakt to wasz serwis i możecie go prowadzić jak chcecie. Napisałem uwagę na zasadzie pomocy ( merytorycznej ) w przeciwnym razie bym nic tutaj nie napisał i przeglądał bym inny serwis. Wzburzyła mnie jednak wypowiedź redaktora assasina z tąd ton wypowiedzi. A co do uwag z mojej strony - skoro uważacie że myślę tak tylko ja i paru graczy to jesteście w błedzie ale oczywiście możecie zrobic jak chcecie i nie zamierzam wam tutaj narzucać jak macie prowadzić serwis. W końcu skoro wychodzicie z założenia że nie robicie tego pod graczy tylko pod własny gust i dla własnej satysfakcji to faktycznie po co coś robic więcej ;)
Goral:
No więc serwis jest dla graczy robiony przez graczy. Tylko trzeba poprawić proporcje, aby tych graczy co robią było trochę więcej w stosunku do tych dla których to robią.
Nawiążemy współpracę z każdym chętnym do zrobienia czegoś dla innych. Pomysłów sami też mamy sporo, tylko mocy przerobowych brak, jak na razie.
ciocia|Ola:
Niepotrzebna przepychanka. Szacunek dla twórców serwisu RO. Mnie by się nie chciało - jest serwis i swoja drogą to forumowicze tutaj powinni się udzielać - spotkałam bardziej ubogie fora chociażby graficznie - ale merytorycznie bogatsze <w sensie wypowiedzi forumowiczów>. Zawsze można do admina dać PW z jakimiś ciekawymi rzeczami :) na mnie nie liczcie ja się nie znam - a przepisów kulinarnych nie macie ochoty zapewne czytać bo i tak zajadacie pizze. :D
Tin:
Ja mogę jedynie rzucić pomysłem ( co też czynię w sposób bardziej lub mniej podobającym sie ;) )
Goral:
No więc poczekajmy, może ktoś z kolei zaoferuje swój czas, żeby taki dział, czy też w postaci newsów poprowadzić Twój pomysł.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version