Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Ile gracie w RO ?
Baran:
Ja zuważyłem, że ludziom na serwach mój nick się bardzo podoba, bo jak tylko zrobię niechcący TK granatem to zaraz denat pisze "właściwą ksywkę wybrałeś" :D
Odi^PrOfAnUm:
O co tyle krzyku:>>:D.Nie ma problemu z avaterem,zresztą ,już go zmieniłem na piękniejszy i tak fanem Wermachtu nie jestem,a zwykle u Niemców gra mniej osób ,to do nich dołączam...:yes
[ROSP]-Hyde(Pl.):
Ja gram w 90% niemcami ;-] moim zdaniem mają leprze karabiny od kozaków ;-] ale mają inne minusy ;-]. Po za tym też dlatego że jestem ze śląska i czuję sentymet do niemieckich sił zbrojnych ;-].
Szacuneczek i do zobaczenia na polu bitwy i chwały ;-].
Ps. Desperat graliśmy dziś razem? Jak tak to dzięki za grę było ciekawie ale za mało chłopa ale i tak bylo GIT ;-]
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---[ROSP]-Hyde(Pl.) :
Ja gram w 90% niemcami ;-] moim zdaniem mają leprze karabiny od kozaków ;-] ale mają inne minusy ;-]. Po za tym też dlatego że jestem ze śląska i czuję sentymet do niemieckich sił zbrojnych ;-].
Szacuneczek i do zobaczenia na polu bitwy i chwały ;-].
Ps. Desperat graliśmy dziś razem? Jak tak to dzięki za grę było ciekawie ale za mało chłopa ale i tak bylo GIT ;-]
--- End quote ---
Hyde ,Ty tak piszesz,czy tylko udajesz?
[ROSP]-Hyde(Pl.):
Odi moja Babcia świetej pamięci która mieszkała na mazurach wiekszym szacunkiem obdażała wermacht bo jak by nie oni umarla by z dziećmi z głodu przez naszą wspaniałą partyzantkę która nic nie robiła tylko kradła i robiła zamachy na oficerów niemieckich po których w odwecie SS wyżynano całe wioski znajomy z wioski mojej babki był tego światkiem chodził przez miesiąc jak trup. Uratowało go to że nie mieszkał tylko pracował w pewnej wiosce w której kazano mieszkańcą wykopać pierdolny dół wszystkich którzy mogli by uciec rostrzelano a dzieci wżucano do mogiły i zakopywano żywcem po zasypaniu dużą ilościa ziemi skotłowanych chiał krew wychodziła na powieszchnie. Po za tym babka Mi mowila że moj ojciec i jego 4 braci (Nie miała córki ;-]) byli na skraju śmierci głodowej wpadł żołnież wermachtu jak to zobaczył przyniósł pokaźny pęk kiełubasy cheb itp. więc dlatego wolę grać niemcami po za tym o ruskich też babka się nie wypowiadała łaskawie, banda żdziczałych i zacofanych jełopów umieli tylko jak partyzantka kraść i na dodatek gwałcić.
Po za tym tak jak już pisałem jestem ślązakiem (Basztardem) wiec żadko gram ruskami.
Szacuneczek wszystkim do zobaczenia na polu walki i chały AVE ;-]
Ps. Chyba że Ci chodzi o coś innego ;-].
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version