Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Ile gracie w RO ?

<< < (11/21) > >>

Dziki_Koziol:

--- Quote ---[E'sS] :
Profanum, wydaje mi się że Twój avatar jest nie na miejscu.

--- End quote ---

:yes

Desperat:
A dlaczego?? Osobiście mnie nie kole w oczy... .Co innego jak by miał tam fote jakiegos historycznego Sk%^&*( a który odpowiada za miliony straconych  ludzi. Przecież w grze są plakaty propagandowe ze swastykami itd. Na jednej z map  np.  ( arad 1941)na dachu jest niemiecka flaga  i jakoś nikt z tego nie robi avantury.. Niektorzy mają teksty Hitlera w podpisie tu na forum i tez nikomu to nie przeszkadza. Po za tym nie ten dzial :) i sie zrobił OT :)

Wawer:

--- Quote ---desperat :
A dlaczego?? Osobiście mnie nie kole w oczy... .Co innego jak by miał tam fote jakiegos historycznego Sk%^&*( a który odpowiada za miliony straconych  ludzi. Przecież w grze są plakaty propagandowe ze swastykami itd. Na jednej z map  np.  ( arad 1941)na dachu jest niemiecka flaga  i jakoś nikt z tego nie robi avantury.. Niektorzy mają teksty Hitlera w podpisie tu na forum i tez nikomu to nie przeszkadza. Po za tym nie ten dzial :) i sie zrobił OT :)

--- End quote ---

Mnie przeszkadza avatar i podpisy.

Alex:

--- Quote ---desperat :
... Na jednej z map  np.  ( arad 1941)na dachu jest niemiecka flaga  i jakoś nikt z tego nie robi avantury.. Niektorzy mają teksty Hitlera w podpisie tu na forum i tez nikomu to nie przeszkadza. Po za tym nie ten dzial :) i sie zrobił OT :)

--- End quote ---

(Fajny OT który był już wałkowany w innej sekcji tego forum. I nawet sonda na ten temat była.)

Ta mapa to jest custom czyli nic oficjalnego. I jakoś nie mogę przypomnieć sobie żadnego plakatu propagandowego ze swastyką (chodzi o oficjalne mapy).

(Poza tematem: Jeżeli widzę, że ktoś gra z  nickiem jednoznacznie kojarzącym się z najgorszymi symbolami III Rzeszy (typu:Wafen-SS, różne wersje i odmiany nicków z "Hitlerem" itp) to leci z serwera bez ostrzeżenia. To samo dotyczy fanów sowietów. Jest jeden dupek, fan hitlerowców grający pod xywą "Klaus Barbie" (co niektórzy może słyszeli o nim jako "Kacie z Lyonu") którego jeszcze nie wywalam za tego nicka. Ale to tylko do czasu. Zresztą na najlepszych niemieckich serwerach za takie xywy, delikwent przy dużym szczęściu dostanie tylko kicka od ręki. Przy braku szczęścia zaliczy bana.)

A co do innych faszystowskich treści typu avatary czy "złote myśli" to za to odpowiadają moderatorzy i administratorzy tego forum. Z tego co pamiętam to na pudełku jest zaznaczone, że gra jest od lat 16. Ale jak widać nie zawsze rozwój umysłowy nadąża za latami kalendarzowymi.

Desperat:
Wiadomo, ze jesli sobie ktos zmajstruje na serwerze ,,zakazany'' nick to leci z niego automatycznie.. badz broszę o to zeby zmienił.
Oczywiście jak napisałem wcześniej .. jest pewna granica w ustawianiu sobie podpisów i avatarów.
O ile wiadomo na forum kazdy wyraża swoje zdanie , tak jak ja  i właśnie je wyraziłem, że mnie nie przeszkadza ale tylko w pewnych granicach

@ Alex

Sonda była.. sam ją załozyłem razem z tematem - Czy przeszkadzają Ci nicki związane z ....
ale dotyczyła tylko gry a nie forum.

pzdr

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version