Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Ile gracie w RO ?
ciocia|Ola:
Masło maślane - przecież to nie jest wykładnik, od kiedy gracie? Musicie raczej opisać ile czasu poświęcacie na grę. Na dzień ile przypada wam czasu siedzenia przed monitorem, żeby zobaczyć te malutkie piksele biegające gdzieś w dymie.
Wiadomości z ostatniej chwili: w związku z zamknięciem serwera - wróciłam do CSS i jakoś zatrybiłam szybko, o co chodzi i jak strzelać w końcu AK to potężna bron. Przed chwila pograłam na tym okrojonym serwerze do 24 osób i kurcze te małe postacie - no nie mogłam nikogo trafić, :) ale spokojny wdech i wydech - zmniejszenie tempa i już było OK. - RO ma swój klimat :)
Robson:
No wiesz, ja przed chwilą grałem 3vs3 na kaukasie, i było bardzo fajnie, może dlatego że z chociaż jedną osoba gadałem przez VOiP, to jakaś komunikacja była ;)
Bathin:
--- Quote ---AC| AdRain :
ja gram od triala :D
--- End quote ---
Po wczorajszej akcji na Factory jakoś tego nie widać.
PrezesOi:
--- Quote ---Mati :
Większość z nas tutaj gra od polskiej premiery co łatwo się domyślić. Polska premiera odbyła się 11 sierpnia. Oczywiście jest też kilka osób, którzy grają od premiery światowej czyli od 14 marca.
--- End quote ---
a ja jestem inny niz wszyscy inni i kupilem pod koniec lipca :] ... a co do godzin... to teraz ostatnio mniej, przez pierwszy miesiac conajmniej 3h dziennie w porywach do 10h.
mikeLL:
a ja nabylem w marcu :) i musialem poczekac prawie pol roku by mogl spokojnie patrzec na to jak sie poruszaja ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version