Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Żołnierze
O żołnierzach
thebil:
Hammer, zapomnij o tym co było w codzie :). Tam mozna było z mp44 walić nawet na 300-400m full auto i się trafiało :). SG44 to świetna broń - coś jak gewehr + mp40. Full auto na bliskie odległości, a single na średnie. Imo najbardziej skuteczna broń w grze.
1945*SpierS:
stg 44-Według mnie najlepsza broń w grze RED ORCHESTRA,podobnie jak w CoD 2 :) tak było jest i będzie,zdania niezmienie.
dlaczego ?? Zasilanie karabinka nabojami odbywa się z wymiennego magazynka łukowego o pojemności 30 naboji,jak dla mnie w zupełności wystarczy.Przełącznik na ogień ciągły lub pojedynczy co daje wielkie możliwości na dalekie dystanse.
l()rd Chick3n.pL:
w RO mp40 jest najlepsze, ale w CoD 2- zaprzecze, ponieważ z bliska użytkownik owej bronii nie miał szans z owiele bardziej szybkostralenym thomsonem, stenem i co tam jeszcze, co mnie ogromnie zdziwiło RO jest na zrobione na realizm, a w CoD 2 to raczej dynamiczna strzelanka, a mimo to w RO prawie wszystkie postacie bronie są dobre, na równym (przeważnie) poziomie
Wyjątkiem jest niestety niemiecki saper na mapie z czołgami, bo po co brać sapera z 2 ładunkami, z takim samym wyposażeniem jak żołnierz posiadający 3 panzerfausty, tymbardziej, że do czołgu nie trzeba podejść i czekać 10 sec. całe szczęście, że w niektórych mapach(np. Koningz Platz), ten granat jest stosunkowo popularny, porozrzucany po mapie w wyśmienitych miejscach i wprawiony gracz bez problemu je odnajdzie
AC| AdRain:
l0rd chiken wpadłem tutaj zobacyzć cóż znów ciekawego wypisujesz....
1) Na przyklład bierze sie sapera gdy anti-tank jest zajęty!a są osoby które starają się grać na każdej mapie piechotą i nie wybrzydzają (pozdro dla partyzanta) dziwne nie?? to chyba jasne że anti-tank to ANTI-TANK i wiadomo że ta klasa specjalizowała się lepiej w niszczeniu czołgów... dziwne nie, a saper zajmował się wysadzaniem mostów kładzeniem min itd,
2) Co Ty do czego porównujesz? sapera do anti tanka... to tak jakbym ja porównał miotacz ognia z gazikiem -.-
S!b!K:
Jesli myslicie ze saper jest gorszy od AT szczegolnie w ruskich to sry ale sie mylicie xD o zrobi AT z PRD cz jak tam to sie zwie ? 10 naboi i moze czolg lezy ^^ No chyba ze ktos wali tak jak na filmikku ;] To nie ma sprawy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version