Sztab > Meldunki do sztabu
Potrzebny nowy Moderator Forum
BartBear_[PL]:
Odgrzewam tego "trupa", nie dla tego że jestem necro, ale znowu niestety stał się aktualny.
Shock ponownie zrezygnował (do 3 razy sztuka? :o)
Rozumnego żeście wykopali (moją stopą ale pod naciskiem "demokratycznej" woli Użytkowników)
- czyli znowu nabór otwarty na (niekoniecznie jednego) Moderatora.
Dla ewentualnych "napalonych" kandydatów warunki jak wcześniej + nauczka z "lekcji historii" która się tu odbyła z poprzednim kandydatem i odchodząco-przychodząco-odchodzącym Moderatorem...
A jak ktoś chce objąć tę funkcję w celu gnębienia Cezy, to może dać sobie spokój, bo wczoraj wpłynął jego wniosek o kasację konta, który przeszedł pozytywnie, no chyba że okaże się, że bez spamowania na tym Forum żyć nie może i założy sobie kolejne konto.
Administracja (czyli głównie ja, a _KaszpiR_ z doskoku) czeka!
gustavo:
A już chciałem Czarka proponować na moderatora :D
csMKJP:
Niestety ja mam ostrzeżenie, a chętnie bym został moderatorem.
BartBear_[PL]:
--- Quote from: csMKJP on 04 February 2013, 08:42:02 ---Niestety ja mam ostrzeżenie, a chętnie bym został moderatorem.
--- End quote ---
Hmm, dopiero od teraz poziom ostrzeżeń pomału się z czasem bez wykroczeń obniża, a Twoje wykroczenie nawet nie jest sprecyzowane jeżeli chodzi o konkretny post, a motywacją jest obrażanie (kogoś).
Na domiar złego datowane jest na 29 Wrzesień 2011, a nawet nie mam jak Shocka zapytać o co biegało bo raz to pewnie nawet on by nie pamiętał, a po drugie zabrał zabawki i pożegnał się wczoraj z naszą stroną po 5-ciu latach pobytu na niej (zażyczył sobie aby mu zmazać konto).
Wobec czego, jeżeli Twoja wypowiedź nie była ironiczna to ja nie widzę przeszkód, bo od roku nikt żadnego zarzutu wobec Twojej osoby nie miał, a co do samego przewinienia to przecież zostało tu zauważone ze niekiedy Shock miał smykałkę do delikatnej przesady. W tej chwili poziom przewinienia to 8 pkt., więc bez kolesiostwa udzielam (tylko Tobie) amnestii i zeruje licznik. Reszta przewinień z 2012 i tego roku stopniowo topnieje o ile Forumowicz nie obrywa po uszach od Moderatorów w tym czasie, tak więc wygasną śmiercią naturalną.
Jak jesteś dalej zainteresowany funkcją to PW.
as123as:
Bart, czy mamy już nowego moderatora?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version