Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Jaki ruch na serwerach ?

<< < (6/7) > >>

Pacynka:

--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 12 April 2013, 17:55:03 ---Z resztą musiałbyś sam się przekonać, może nawet dzisiaj  ;)

--- End quote ---
Tak się składa, że mam dziś czas i z chęcią zagram  ;)

Wawer:
RO1 - cztery lata gry klanowej i nigdy nie brakowało mi chęci do pykania na pubie...
RO2 - Tryb klanowy w ogóle nie grany na pubach, zwalone czołgi, mapki i gameplay nie zmusza tumanów do wykonywania zadań, twórcy gry dali dupy i tyle.
 I byłbym zapomniał - już ro1 miało problemy z zabezpieczeniami antycheat. RO 2 w ogóle ich nie ma.
 I byłbym zapomniał 2 - Porównajcie podatność na modowanie gry. Nawet osoba średnio uzdolniona  była w stanie zrobić mapę czy zmodyfikować istniejącą, nie mówiąc już o modach ze świetnym DH na czele.

as123as:
Profan, stwórz osobny wątek na forum: "K..wa, jaki ja jestem dobry w RO1", i opisz swoje wyczyny.
Może wchodzą tutaj nowi gracze, niech wiedzą z kim mają do czynienia, wtedy nie będą Cię
wyzywać od cziterów.

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Profan, stwórz osobny wątek na forum: "K..wa, jaki ja jestem dobry w RO1", i opisz swoje wyczyny.
Może wchodzą tutaj nowi gracze, niech wiedzą z kim mają do czynienia, wtedy nie będą Cię
wyzywać od cziterów.
--- End quote ---
Nie ma sensu; dzięki SHokowi nikt już prawie na to forum nie zagląda. A nowe mordki na palcach jednej ręki można policzyć.  Poza tym nie chwalę się tylko uprzedzam co może spotkać jak się świeżak natknie na podejrzanego gracza  :D

Ryszka:
Profan masz oryginalny avatar. 1000000000000000000000000000000000000000 taki ma. Zapisz się w kolejce zrobię lepszy. To ja napisałem nowa mordka. I ciesz się że nie gram, bo jak Ryszka się za coś weźmie, to nie ma Profana we wsi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version