Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Jaki ruch na serwerach ?

<< < (4/7) > >>

Pacynka:

--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 11 April 2013, 01:32:41 ---Naleciało się nubów po tym free łikendzie, jest kogo bić.
--- End quote ---
mowisz o mnie?^^

Odi^PrOfAnUm:
Tak.

Pacynka:

--- Quote from: Odi^PrOfAnUm on 11 April 2013, 13:09:49 ---Tak.

--- End quote ---
free weekend tyczył sie Ro2? A ja mowie o Ost.
poza tym dlaczego nub? <: nie znasz a piszesz ;]
a kogo do nich klasyfikujesz? ten co ma mniej/wiecej xh przegrane? ;]

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---free weekend tyczył sie Ro2? A ja mowie o Ost.
--- End quote ---
Ja też mówię o OST. RO 2 mnie zbytnio nie obchodzi, mimo że posiadam tą grę. 70 wygranych godzin to i tak za dużo na tą nudę.

--- Quote ---poza tym dlaczego nub? <: nie znasz a piszesz ;]
--- End quote ---
8) Widzę po tych nubach z publika jak ich morduję w takich ilościach. Tej grze trzeba sporo czasu poświęcić, by ją ogarniać.

--- Quote ---a kogo do nich klasyfikujesz? ten co ma mniej/wiecej xh przegrane? ;]
--- End quote ---
Gości co tak dostają, że nie wiedzą co siędziejąa potem piszą, żę cziter, autoaimer, aimboter, speaddhacker itd :P

Daazzz:

--- Quote ---Gości co tak dostają, że nie wiedzą co siędziejąa potem piszą, żę cziter, autoaimer, aimboter, speaddhacker itd :P
--- End quote ---

Choć w RO nie grałem już szmat czasu to najczęściej zdarzało mi się usłyszeć takie teksty jak biegałem z riflą i z bioderka kogoś utrafiłem  :)
Pół biedy jak toś dostał z bliska ale jak siadł jakiś strzał na większą odległość to olaboga!  ;)
I się zaczynało mniej więcej coś takiego : "Taa jasne, bez celowania mnie trafił.. z karabinu... P#@%*olony cziter. Ja się pytam gdzie jest admin żeby takich banować"  ;D

Fajnie tak powspominać :) Chyba zainstaluje stare RO i pogram trochę póki jest więcej ludków na serwerach ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version