Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm

Nowy Trailer Rising Storm

<< < (5/6) > >>

gustavo:

--- Quote ---Na pewno Cenega zażąda 99.99 (...) Jest tylko jeden minus czekać do 2013
--- End quote ---

Płacić tyle za moda do gry którą już się raz kupiło i (nie)koniecznie jest się nią zachwyconym to też wątpliwy plus ;D

Koller:

--- Quote from: gustavo on 22 August 2012, 14:03:23 ---Płacić tyle za moda do gry którą już się raz kupiło i (nie)koniecznie jest się nią zachwyconym to też wątpliwy plus ;D

--- End quote ---

Dla mnie to niewątpliwy minus. Na pewno jej nie kupię w dniu premiery jak HoS. Poczekam cierpliwie na Wasze oceny i jak te będą dobre i jak dodatek będzie w PRZYSTĘPNEJ cenie to się skuszę.

BRAT_MIH:
Ludzie, którzy kupią Rising Storm maja mieć niby dostęp do multiplayera HoS, bez kampanii. Tak jakby ktoś w ogóle grał w ta kampanię dłużej jak pół godziny. Podniosły się głosy oburzenia więc albo im zabiorą albo nam dadzą taką możliwość :)

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: Maciej2801 on 22 August 2012, 13:20:08 ---Na pewno Cenega zażąda 99.99 ( - 40 % jeśli ma się zniżkę z Kompanii Graczy ) jak za HoS ponieważ to osobna gra nie wymaga HoS jako podstawki. Jest tylko jeden minus czekać do 2013 :(

--- End quote ---

Na steamie na pewno TWI zrobi promo dla już grających w HoS i jestem pewny ze nie będzie droższy niż 50 zł...w promocji of kors

--- Quote from: BRAT_MIH on 22 August 2012, 18:41:37 ---Ludzie, którzy kupią Rising Storm maja mieć niby dostęp do multiplayera HoS, bez kampanii. Tak jakby ktoś w ogóle grał w ta kampanię dłużej jak pół godziny.

--- End quote ---

ja grałem 3 godziny, dla ecziwów. taki mam fetysz mieć je wszystkie. Ale faktem jest że po trzech, odpadłem ... to coś jest niegrywalne :)

Koller:
Największa obraza w dziejach "gejmingu" to nie grasz jak bezmózgi noob, tępa lama, tylko:
grasz jak bot w Red Orchestra 2 HoS:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version