Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Jak wezwac artylerie ?

<< < (3/5) > >>

Guz:
@Goral zgadza sie sa osoby ktore kupily RO przez Steam'a tylko ze te osoby sa zarejestrowane na forum dluzej niz 11 dni jak to ma miejsce w tym przypadku. Zreszta nawet jezeli sa takie przypadki to osoby takie maja przynajmniej minimalna znajomsc angielskiego wiec moga zerknac do manuala. Co do prosb o cytowanie intrukcji to jest to najlepsza metoda do sprawdzenia legalnosci, a chyba na tym forum nie dysktujemy o piratach.

PrezesOi:
pozostawiam kwestie pirat czy nie pirat... ale czy ktos z was musial sie pytac "jak muwic przez mikrofon?", "jak szczelac z altyreri"?
to nie legalnosc kopii powinno sie sprawdzac a to czy ktos ma skonczone 12lat...

Guz:
Tylko za kwestie wieku odpowiadaja rodzice ktorzy kupuja dzieciom takie gry no i oczywiscie sprzedawcy, przecierz RO jest od 16(?) roku zycia

Goral:
Oczywiście jestem zwolennikiem propagowania legalnych gier, ale też jestem zwolennikiem udzielania pomocy innym.
Nie raz pisałem, że gra jest 16+ bo właśnei po niektórych wypowiedziach widać, że rodzice nie interesują sie w co grają ich dzieci, a potem może się okazać, że tym maluchom wypacza sie światopogląd.
Jednak to forum i ten wątek nie jest poświęcony sprawdzaniu ani wieku graczy ani legalności gry, w którą grają.
[_]
A poza tym nikt nie odpowiedział na moje pytanie :)

PrezesOi:
bo jestesmy mistrzami offtopicow :D
zwykle zolnierzyki (dzieki niebiosom) nie moga wzywac artylerii.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version