Żołnierze > Jeden klan drugiemu klanowi

There is a wish to play Fun Match on Mare Nostrum???

<< < (5/9) > >>

as123as:
Bart, tylko postaraj się o to żeby mecz odbył się o ustalonej godzinie. Bo będzie tak jak z [7th], większości z nas
brakło wódki zanim mecz się rozpoczął.

BartBear_[PL]:

--- Quote from: as123as on 06 June 2012, 20:24:52 ---Bart, tylko postaraj się o to żeby mecz odbył się o ustalonej godzinie. Bo będzie tak jak z [7th], większości z nas
brakło wódki zanim mecz się rozpoczął.

--- End quote ---
Zaczniemy z nimi czy bez nich (rozgrywkę i "suple"), ja pauzować gry nie zamierzam, chociaż po ostatnim meczu taka pokusa jest coby tak w jakiejś udanej akcji przeciwnika zrobić stop i napisać że np. jeden strzela przez tekstury  ;) 8)
BTW Asie... "już" 3 posty (27 przed Tobą  :P) ale aż 5 punktów honoru w górę, no z takim mnożnikiem to przy 100 postach przekręcisz nam "honorowy" licznik  ;)

Rozumny(PL):
No nareszcie jakaś impreza w której będę mógł wziąć udział! Mój złom (zwany także czasem komputerem) regularnie odłącza mnie od serwera w RO:OF i DH. Tylko rozgrywka w MN jest stabilna. Tak więc w tym wydarzeniu z pewnością wezmę większy udział niż w ostatnim ROwym.

Ahaa! Bart zgadaj tak żeby to DFowcy grali niemczurami  ;D

as123as:
Mój drogi kolego.
Masz problem z hardwarem(termin angielski), dotyczy sprzętu zainstalowanego w Twoim, jak Ty to nazywasz "złomie komputerowym".
Złom dzielimy  na żelazo, stal, metale nieżelazne, o metalach szlachetnych nie wspomnę. I właśnie niedobór metali nieżelaznych jest powodem ciągłego odłączania Twojego komputera od sieci. Najprostsze rozwiązanie to, wizyta na śmietniku, koszu na śmieci, możesz nawiązać kontakt z lokalnym menelem, jest on znakomitym doradcą w tej materii i znalezienie kilku puszek po piwie w jego obecności nie będzie problemem. Radzę zaopatrzyć się w magnes, wyeliminujesz w ten sposób puszki stalowe, następnie(podaję dla Win XP32 bit) klikasz Start, programy, panel sterowania, dodaj sprzęt. Dodajesz puszki, ale tylko aluminiowe, dlatego ten magnes. Następnie system poinformuje Cię o braku sterowników,sterowniki znajdziesz w necie, plik w dziale downloads, Win Xp32bit, nazwa pliku "puszkialuxp32.exe. Po zainstalowaniu sterownika należy zrestartować komputer, po restarcie system będzie zachowywał się nad wyraz stabilnie i już nigdy nie wywali Cię z Twojej ulubionej gry.
Można oczywiście kupić nowy, lepszy komputer, ale licencjonowany człowiek nigdy na taką łatwiznę nie pójdzie.
 Z wyrazami szacunku Twój, jeśli mogę sobie na taką poufałość pozwolić, kolega as123as. 

Ryszka:
Jutro czyli w piątek 15.06.2012 , zaplanowany jest trening przed meczem z DF. Zapraszamy wszystkich chętnych, by poćwiczyć ustawienia taktyczne. Pamiętajcie tylko że, to nie będzie wyglądało jak w meczu Polska- Rosja . Taktyka ofensywna obowiązuje ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version