IRON FRONT: Liberation 1944 > Dyskusja o grze

Zgłoszenia

<< < (5/7) > >>

Shock:

--- Quote from: Tolkien on 09 June 2012, 15:43:59 ---Może mnie ktoś podszkolić na mumble bo muszę przyznać ze to jest moje pierwsze spotkanie z tym programem.
Thx

--- End quote ---

http://zakladkarny.com/ogloszenia/54550-poradnik-instalacja-i-konfiguracja-mumble.html

Na miejsu się poprawi jeszcze gdyby coś nie grało.

KaWa:
Witam panowie:) Jestem tu nowy i chciałbym z wami zagrać jeśli jest oczywiście taka możliwość. Gram już dłuższy czas w Arme II CO z ekipą [AFTP] i teraz od premiery w IF, czy mógłbym dostać jakiś namiary żeby z wami pogadać z góry dzięki. Salut

BartBear_[PL]:
Mam nadzieję że na polu walki jesteś bardziej rozgarnięty niż na tym Forum... kilka postów wyżej masz:

--- Quote from: Shock on 08 June 2012, 16:13:15 ---Mumble:

mtest.hlds.pl
64739

--- End quote ---

To namiary, zazwyczaj ktoś tam wieczorem siedzi, na pewno tak gdzieś od czwartku ok 20:00 czy to na kanale redorchestry, czy też w świeżo założonym IF (gdzie jest prowadzona także rekrutacja).
Tutaj na RO.PL na stronie głównej masz znaczek-link do naszej grupy na Steamie (jeżeli posiadasz grę ze Steama, lub często na nim siedzisz w innych grach) która jest o tyle użyteczna, ze jak do niej dołączysz to wszystkie z góry zaplanowane "eventy" będą wyskakiwały w ramach przypominacza w momencie ich rozpoczynania; ale przynależność do niej nie jest obowiązkowa, tylko wygodna.

Shock:
Dzisiaj ktoś będzie od 18:00. Ogólnie zaczynamy o 20:00.

Shock:
Przypomnę tylko, że IF podobnie jak i CO są grami czasochłonnymi ze względu na operację COOP oraz potrzebującymi zgrania zespołu.
Tutaj nie można sobie wejść i wyjść jak w RO2 czy BF3.
Trzeba być przygotowanym na posiedzenie od 2 do 4 godzin.

Przez słowo czasochłonny rozumiem zarówno sam gameplay oraz życie w zespole/klanie.
Na razie gramy w sumie luźno żeby poznać lepiej samą grę jak i siebie nawzajem.

Strona naszego teamu w budowie.

Obecnie jest nasz sześciu. Dobijemy do ośmiu i zaczynamy na poważnie.

Zapraszam serdecznie wszytkich chętnych.

Filmik (by BartBear) z rozgrywki COOP - na luźie oczywiście. Na razie  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version