IRON FRONT: Liberation 1944 > Dyskusja o grze
IF:L44
Apos:
Van Mars, poszukaj community które gra w IF'a. O Armie 2 mówi się że w MP nikt nie gra, a są setki różnorakich klanów, jednostek, grup które wspólnie grają na własnych serwerach, tworzą wyczesane misje i kampanie. Ja już od prawie 3ech lat siedze w klanie ArmA 2 i mam mega fun + przeżycia których nie uświadczysz w zwykłych strzelankach jak CoD czy RO. Publika nie tykam ponieważ szkoda czasu na latanie z przypadkowymi ludzmi w taktycznej grze.
Wyjątkiem jest DayZ, który ma około 9000-10000 graczy online i jest to social survival game, a kontakt z przypadkowymi ludźmi jest częścią gry.
Shock:
Ja w recenzje z tego serwisu już dawno przestałem wierzyć. IF jest tak samo dobry jak CO.
Trochę patchy, ACE, ACRE i będzie git. I jak pisałem wcześniej CO jak i IF COOP'em stoi.
Huge Battle 420 Wehrmacht vs 620 Russians
Ryszka:
Recenzja z Arma Center.
http://armacenter.pl/iron-front-1944-recenzja
Jak dla mnie gra bardzo spoko. Jeżeli dorosły chłop, chce pobawić się w żołnierza (nie w Rambo) to tylko tutaj. Fajna alternatywa w stosunku do innych produkcji. Nie mówię przez to, że teraz tylko IF rządzi. Wczoraj np. grałem w Mare świetnie się bawiąc, po czym pograłem później w IF i też było fajnie. Od przybytku głowa nie boli ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version