IRON FRONT: Liberation 1944 > Dyskusja o grze

IF:L44

<< < (5/9) > >>

ufo_has_landed_!:
yy... czy ta gra ma celownik na środku ekranu czy mi się tylko wydaje?

pol77:
yy... ma, ale to zależy od poziomu trudności im wyższy tym mniej pomocy widzisz przed sobą jak i na mapie. Oczywiście największy hardcore jest na expercie gdzie nawet niewidzisz sie na mapie i wtedy zaczyna się zabawa ;D

ufo_has_landed_!:
o to dobrze, bo już myślałem, że "żelazo przód" to gra typu "action" :)

Ryszka:
Mnie Barcie filmik jak najbardziej zachęcił. A tutaj znalazłem jak koleś 400 Niemców na 600 Ruskich, bitwę zrobił. Ciekawe jaki miał fps.

Shock:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 29 May 2012, 06:15:14 ---yy... czy ta gra ma celownik na środku ekranu czy mi się tylko wydaje?

--- End quote ---

Z Bartem grałem co ostatni raz grał w OFP więc poziom trudności Regular a nie Expert.
Poza tym to był COOP na 8 graczy a nas było dwóch plus 6 botow, którym rozkazy też trzeba wydawać.
Oczywiście zabawa zaczyna się na tym drugim, bo czytanie mapy i przedpola to podstawa w grach typu ARMA.

--- Quote from: ryszka on 29 May 2012, 08:28:43 ---Mnie Barcie filmik jak najbardziej zachęcił. A tutaj znalazłem jak koleś 400 Niemców na 600 Ruskich, bitwę zrobił. Ciekawe jaki miał fps.

--- End quote ---

Grałem nie raz na serwerach 200+ i problemów nie było. Gra jest całkiem przyjemnie zoptymalizowana.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version