Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu
DH2
Marder:
Zgadza się tylko Warface to gra f2p w której nie ma wszystkich graficznych wodotrysków na które stać Cryengine3. Grałem w to przez dobre 2 miechy i miałem stałe 60 fps. Ale grafika niczym nie powalała. Natomiast jak włączyłem Crysis 3 to kopara opada ale o 60 klatkach to można zapomnieć. Oczywiście można zjechać z ustawieniami np na low tylko wówczas powstaje pytanie po co nam CE3 w Festung Europa jak taki sam poziom grafiki uzyskamy na silniku Unreal'a.
ufo_has_landed_!:
świeże newsy :
Na stronie producentów można też głosować na mapę z DH której remake najbardziej chcielibyśmy zobaczyć w Festung Europa
morticore:
Koszulka fragmentacyjna na niemieckim granacie mi się podoba :D
ufo_has_landed_!:
Jak wiemy lub nie wiemy, TWI zajęło się pracą nad swoim kolejnym produktem tj KF2. Tym samym RO HoS odstawiony został na tor boczny i poza tym co dorobi w kwestii contentu społeczność związana z grą, niczego specjalnego nie należy się już raczej spodziewać.
Z tym większą niecierpliwością i nadzieją czekam na zapowiadający się świetnie Festung Europa, kilka świeżych obrazków poniżej :
Telesfor:
Nowinki nowinkami, ale tu http://www.indiedb.com/events/2013-indie-of-the-year-awards/top100#vote22892 możecie trochę wspomóc twórców. Głosowanie na najlepsze niezależne produkcje z nagrodami pieniężnymi, a kasy panowie z Jackboota na pewno potrzebują. Zostało tylko 5 godzin głosowania - po lewej klikamy "vote" i gotowe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version