Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

DH2

<< < (3/5) > >>

morticore:
A Crysisa 2 lub 3 miał w ręku? Wymagania sprzętowe - spróbuj zrobić coś co wygląda tak samo na UE - dopiero zobaczysz zużycie zasobów...

Marder:
Nie ma się co czarować i dobrze o tym wiesz. Włącz na maksa Crysis 3 i zobaczysz ile fps wyciągniesz. Dodatkowo Festung Europa to będą duże mapy do walk pancernych co też nie jest bez znaczenia dla wydajności gry. Moim skromnym zdaniem mogli sobie darować zmianę silnika a za to dopracować warstwę merytoryczną gry. Wiadomo że w DH liczy się realizm i odwzorowanie pola walki a nie graficzne wodotryski. Tego lata już byśmy sobie pykali a tak będziemy czekać niewiadomo jak długo.

morticore:
To włącz sobie tę samą "dużą mapę" na UE3 i maksie  ;D

potemps:
Grę obserwuje od dłuższego czasu - i czekam na jakiś gameplay ( pewnie sobie jeszcze trochę poczekam :)). Pamiętam do dziś dzień premiery RO2, wziąłem sobie wolne w pracy nawet, ściągnąłem, odpalam....a to się tnie, a to się wiesza, bugów od fixa, gra praktycznie nie grywalna. Nawet trochę do dziś tę grę naprawili, da się spokojnie grać, całkiem ciekawy tryb campaign, i jeśli gracze w miarę ogarnięci to nawet sympatycznie daje się pograć dłuższą chwilę. Grę ogólnie oceniam jako dobrą, ale nie wykończoną, wiele pomysłów jest dobrych ( krycie się za przeszkodami np), grafika jest bardzo szczegółowa i ładna, system rozwoju ( techniczne skopany, ale zamysł dobry)... No ale niesmak po pierwszym wrażeniu pozostaje, pewnie to jest powodem tego, iż wieczorami można na serwerach spotkać tylko kilkuset zapaleńców.   BTW. Właśnie mi się ściąga Rising Storm, i liczę na to iż będę się bawił lepiej niż w RO2.

csMKJP:
Wymagania nie koniecznie muszą być wysokie. Ponieważ przykładowo gra Warface na silniku CryENGINE 3 ma takie wymagania:
System-Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Procesor-Intel/AMD dual-core 2.0 GHz, Intel Core2Duo™ E6-series / Athlon64 X2 6400+
RAM- 1GB (1.5GB for Vista/7), 2GB ОЗУ
Karta graficzna- GeForce8600 GT 256MB /ATI(AMD)Radeon X1950 256MB, GeForce9600GT 512MB /AMD Radeon HD 4830 512MB

Ja uważam że silnik CryENGINE 3 jest stworzony do otwartych-krajobrazowych map. Z technicznego punktu widzenia jest lepszy od UDK.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version