Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Serwer do gry

(1/1)

1dawidosik:
Forum jest już chyba martwe ale nie zaszkodzi napisać.
A więc czy istnieje może launcher/pliki serwera do red orchestrt ostfront 41-45 no bo w menu ten przycisk "hostowanie gry" nie działa gdy załączam moge grać tylko ja.
Jeżeli zły dział to przepraszam.

Apos:

--- Quote from: 1dawidosik on 29 January 2012, 15:43:47 ---Forum jest już chyba martwe ale nie zaszkodzi napisać.
A więc czy istnieje może launcher/pliki serwera do red orchestrt ostfront 41-45 no bo w menu ten przycisk "hostowanie gry" nie działa gdy załączam moge grać tylko ja.
Jeżeli zły dział to przepraszam.

--- End quote ---

Powiedz mi co chcesz osiągnąć? Postawić serwer do gry online, czy tylko do gry SP z botami? Do gry z botami to polecam tryb practice.
A aby postawić serwer pod:
- Linuxem, ściagasz Hldsupdatetool i go instalujesz, musi działać komenda steam. Później ściagasz pliki serwerowe komendą

--- Code: ---./steam -command update -game redorchestra -dir . -verify_all -retry
--- End code ---

- Windowsem, w zakładce library na Steam zaznaczasz tools i wybierasz Red Orchestra: Ostfront i dajesz zaintaluj. Serwer odpalasz tak samo jak zwykłą grę.

1dawidosik:
Wielkie dzięki już sobie poradziłem.

1dawidosik:
A wie ktoś może jak skonfigurować taki serwer?

Apos:

--- Quote from: 1dawidosik on 30 January 2012, 15:53:44 ---A wie ktoś może jak skonfigurować taki serwer?

--- End quote ---

Tu powinieneś znaleźć odpowiedzi na wszelkie pytania.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version