Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Red Orchestra klucz (za darmo)
Pacynka:
jaki fail bo kumpel chcial sciagnac a tu info ze juz na dany @ bylo wyslane mimo ze nie wysyłał
Szczepan:
--- Quote from: prezestomek on 29 January 2012, 19:41:20 ---jaki fail bo kumpel chcial sciagnac a tu info ze juz na dany @ bylo wyslane mimo ze nie wysyłał
--- End quote ---
Może dlatego, że klucze się skończyły?
W biedronce można teraz kupić RO za 10zł.
Far:
Tak, wygląda na to, że klucz już nie działa.
Jednak jestem tu nowy i chciałem Was spytać - czy warto? Jedną z niewielu rzeczy, które mnie przerażają, to 10 letnie trolle w grze, które psują rozgrywkę. Dużo takich spotkam?
Czy może w 2. części gry jest lepiej? Ponieważ ostatnio nie wiem w co grać, a Red Orchestra przypadła mi do gustu po obejrzeniu filmików na YT:D.
Apos:
--- Quote from: Far on 03 February 2012, 12:59:53 ---Tak, wygląda na to, że klucz już nie działa.
Jednak jestem tu nowy i chciałem Was spytać - czy warto? Jedną z niewielu rzeczy, które mnie przerażają, to 10 letnie trolle w grze, które psują rozgrywkę. Dużo takich spotkam?
Czy może w 2. części gry jest lepiej? Ponieważ ostatnio nie wiem w co grać, a Red Orchestra przypadła mi do gustu po obejrzeniu filmików na YT:D.
--- End quote ---
Najmniej "10 letnich trolli" znajdziesz w Red Orchestra: Ostfront i Dakrest Hour (darmowy mod do RO:O).
Szczepan:
--- Quote from: Apos on 03 February 2012, 14:12:16 ---Najmniej "10 letnich trolli" znajdziesz w Red Orchestra: Ostfront i Dakrest Hour (darmowy mod do RO:O).
--- End quote ---
Z tym się nie zgodzę, prowadzę serwer i czasem jak siedzę na webadminie i czytam co niektórzy piszą, aż się załamuję. Nie dość, że popełniają masę błędów językowych to jeszcze blokują grę i zdradzają twoją pozycję.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version