Żołnierze > Wyjazd na poligon
Spar z 1st Polish Armoured Division
Partyzant_PL:
czyli w sobote gramy z 1st ?
vodka:
Przez ten weekend mnie nie ma, ale chętnie mogę coś skrobnąć na główną. Film propagandowy bądź jakiegoś screena z graczami zróbcie. I nie dajcie się dziady!!!
ufo_has_landed_!:
zawsze jest tak, że jednym pasuje innym nie. Jeśli 7th nie może w niedziele to zagramy w sobotę z pad, a w tygodniu umówimy meczyk z 7th. i zagramy sobie np w następną sobotę.
reasumując temat : w tą sobotę o godzinie 20:30 zbiórka chętnych do gry na mumblu. PADy skończą trening i wbijamy do nich na serwer.
gustavo:
Co prawda sam od jakiegoś czasu w ro1 nie grywam, ale strasznie zainteresował mnie ten mecz...
Więc czy niepokonany team cezy, dla ludzi ze światka bossa dał "reszcie świata" jakieś szanse i nadzieje czy pokazał swój gniew i zupełnie zniszczył oponentów którzy zawstydzeni porażka znikną z forum jak i szeroko rozumianego życia społecznego a przebieg i wynik meczu pozostanie dla postronnych tajemnicą?? ;D
ufo_has_landed_!:
Dla wszystkich którzy podobnie jak Gustavo z niecierpliwością czekają na relację z meczu z Cezą i jego bogami RO1, mam smutną wiadomość. Boss nie podjął rękawicy którą sam rzucił, motywując to tym, że "on się na nic nie umawiał". ;D
Zamiast Cezy i jego padu, wczorajszego wieczora odbył się "mecz" z klanem 7th. Dziękujemy wszystkim przybyłym ze strony 7th za chęć zagrania z nami. Wszyscy bawili się przednio i ja osobiście liczę na powtórkę ! ;)
ps. zapomniałem o wyniku - odessa 4:0 dla 7th, czerkasy 2:2, arad 2:2 !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version