Żołnierze > Wyjazd na poligon
Spar z 1st Polish Armoured Division
ufo_has_landed_!:
Proponuję sobota godzina 20 - rozpoczęcie gry. Serwer - są trzy opcje , albo PAda , jeśli mają, albo Wasz 7th, albo poprosimy p.Barta i zahasłuje redorchestrowy na dwie godziny.z mumba też jeśli pozwoli skorzystamy.
Partyzant_PL:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1424069,oddawali-krew-dla-przemka,id,t.html#01ed7f99ebc3c40c,1,3,6
"Jak poinformowała mnie żona Przema, starszy szeregowy stracił rękę podczas wypadku i potrzebuję krwi.
Jeżeli posiadasz grupę krwi B rh+ i wyrażasz chęci do oddania krwi zgłoś się do Szczepana.
Życzę dużo zdrowia Przemkowi!"
Przemo z nami prawdopodobnie nie zagra ponieważ miał wypadek, jeżeli możecie pomóc skontaktujcie się ze Szczepanem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shock:
--- Quote from: ufo_has_landed_! on 31 May 2012, 07:54:32 ---Proponuję sobota godzina 20 - rozpoczęcie gry. Serwer - są trzy opcje , albo PAda , jeśli mają, albo Wasz 7th, albo poprosimy p.Barta i zahasłuje redorchestrowy na dwie godziny.z mumba też jeśli pozwoli skorzystamy.
--- End quote ---
Muble jest dostępny dla wszystkich, serwer zresztą też.
Partyzant_PL:
--- Quote from: Shock on 31 May 2012, 08:12:26 ---Muble jest dostępny dla wszystkich, serwer zresztą też.
--- End quote ---
jeżeli za hostujecie to braknie nam tylko kto kiedy moze
Szczepan:
Możemy zagrać na naszym serwerze, jednak mam pewien problem techniczny. Jak włączyłem K\D to zniknęło kto kogo zabija. Nawet jak wyłączę K\D to dalej mi nie wyświetla. Dodam, że w webadminie mam wszystko dobrze ustawione.
Również proszę o pomoc dla jednego z graczy red orchestry.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version