Żołnierze > Wyjazd na poligon

Spar z 1st Polish Armoured Division

<< < (3/20) > >>

Ryszka:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 26 May 2012, 15:38:24 ---Mnie się ogólnie nudzi, mogę zagrać ? ja sam na Was wszystkich. Kiedy gramy?

--- End quote ---

Ufo tylko napij się mocno i zamknij oczy 8)
PS: Ceza uwielbiam jak wracasz. Forum zawsze wtedy nabiera nowego blasku.( As znowu powie że jadę po młodszych)

Pobor:
Ej ja tez się pisze na tego spara. Macie moją szklane do whisky!

ceza16:
Dobra to teraz tak bez jaj.
Co do jeżdżenia po młodszych to już się przyzwyczaiłem.

Wiem że gdy na forum się pojawiam to zaraz ufo jakieś obrazki typu facepalm wkleja Xd

ufo_has_landed_!:
Dobra ceza16 ustawiaj spara. zagramy tak :

cały 1PAD (no może nie więcej niż 15-stu graczy) vs Pobor, Ryszka, Bagpipe, Partyzant i ja. Nie będziemy się nad Wami znęcać, tak w ramach rozrywki damy się Wam zlać :). Jeśli są jeszcze jacyś chętni do teamu starych lamerów to będziemy się zmieniać po rundzie.

Kiedy i gdzie mamy się stawić Bossie?

Ryszka:
Ogólnie idea słuszna. Ja w przyszłym tygodniu mogę tylko w piątek wieczorem, ale jak będzie trzeba w innym terminie, to jakoś się dopasuję. Ciekawe co o takim sparingu myśli Bart, Shock, As, Zajcew, Polako, Sharik, Żultan, Kurka, OsMax, i Rozumny. ( jak kogoś pominąłem to przepraszam). Fajtnajt z grupą Cezy , bezcenne, a i artykuł na pierwszej stronie się może znaleźć. Oczywiście pierwszeństwo do walki ma Ufo i on ustala skład na Euro ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version