Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (20/40) > >>

Ryszka:
Katalog cache znalazłem już wcześniej, i fakt jest tam ten plik ini rozszyfrowujący nazwy, tylko że w folderze cache nie mam tych map, (jest tam tylko jeden zaszyfrowany mutator) cały folder cache waży tylko 48 kb. Mapy w grze uruchamiają się normalnie, więc gdzieś są, tylko gdzie? Ogólnie to nie jest ważne, ale wkurza mnie że nie wiem. 

Koller:
też kiedyś szukałem i nie znalazłem...
przecież jak naściągasz tych bet (jedna często ponad 100MB) to dla kogoś z małym dyskiem lub dla kogoś ceniącego porządek:) musi być możliwość skasowania starszych wersji? Kolejne złe posunięcie TWI?

anonim.pl:
Tych plików nie znajdziesz bo ich nie ma. Mapy ściągane przez grę działają tylko podczas jednej rozgrywki później są kasowane. Jak następnym razem wejdziesz na serwer, gra znowu będzie ściągała mapę którą kiedyś już ściągnęła.

Ryszka:
Anonim ma rację te pliki znikają po jakimś czasie. Poczytałem trochę na ten temat i żeby nie pobierać ich znowu, można je wypakować do cooked pc w folderze gry. Tam są już raczej na stałe i pod prawdziwymi nazwami w katalogu maps. Aby je wypakować trzeba pobrać ten program http://www.theoldgitsarmy.co.uk/forums/showthread.php?6192-RO2-Cache-Extractor-v1-1&p=45369#post45369. No i teraz będę chociaż wiedział, co z mapami i innymi dodatkami pobranymi z gry się dzieje.

Koller:
dzięki Anonim za wyjaśnienie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version