Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu
Nowe mapy do RO2
Ryszka:
Lord Gleedo pokazuje efekty pracy nad swoją mapą Volkhovsky Forest. (niewidzę żeby zmienił jej nazwę, jak miał to w zamiarze). Mapa prezentuje się okazale, no i pewnie niedługo premiera, co widać na zamieszczonych obrazkach.
Wielkości map nam wzrastają, nowych pojazdów jak nie było, tak nie ma. Shreder od Turula zrobił czołg, nawet pojeździł nim na Ogledowie, ale cisza w temacie. Ja osobiście myślę że moderzy , choć mogą, to nie powinni wyręczać w tym względzie tripwire. Kolesie powinni się ogarnąć , bo gdyby gracze wiedzieli od początku, że będą tylko dwa czołgi, pewnie by tej gry nie kupili w takiej ilości. Yoshiro na forum tripwire ciągle gada, jak bardzo ciężko pracują, tylko głównie nad nowym trybem classic ro (też pięknie ;)). O pojazdach i nowych mapach mówi mętnie. A brak pojazdów ze względu na balans gry ,moim zdaniem bardzo ogranicza maperów.
PS: Mapa Eagles Nest niestety stoi w miejscu , autorowi komp padł na amen.
ooooo! Nie zauważyłem że to mój 100 post był. 100 postów spamu, oftopu i trollingu hahaha (jak ten czas szybko leci).
Daazzz:
o ta mapka ciekawa się wydaję ;)
On ją tworzy od podstaw czy korzysta z jakiejś mapki z RO:OF?
Pytam bo jakaś taka znajoma się wydaje, i któryś custom mi przypomina.
Ryszka:
Z tego co wiem, to jest jego pierwszy projekt jeżeli chodzi o RO ogólnie. Wcześniej robił mapki pod Unreal Tournament 2004.
Drecks swoje coldsteel, próbował już na jakimś serwerze ogólnym. Jak zwykle parę problemów, które nie miały miejsca na serwerze lokalnym się pojawiło. Powinien je szybko naprawić, bo nawet kolesie z tripwire udzielają mu rad.
Ryszka:
Trochę wieści ze świata map.
Lord Gleedo ciągle szlifuje swoją mapę Volkhovsky Forest. Jako że nie był zadowolony z pierwszego punktu. Dodał atakującym osłonę w postaci muru i dodatkowy mostek, dzięki któremu będzie można oskrzydlić wroga. Autor niestety nie podaje dokładnej daty premiery mapy.
Le0 poprawia swoją mapę TE-Provkhoy. Dodał dla niemców więcej osłon przy ataku na pierwszy punkt
Zmienił również ostatni respawn dla rosjan.
Wypuszczenie 2 bety Le0 planuje w ten weekend, albo na początku przyszłego tygodnia
ufo_has_landed_!:
pięknie. mogliby zrobić te dwa obiecane od pół roku transportery , będzie już można pięknie popykać w Ogledow i inne większe mapki.
@Dazz mnie to przypomina taką mapkę Deckung, dawno temu dość popularną w ostatnich 2-3 latach bardzo rzadko widywana.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version