Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (14/40) > >>

Shock:
Też mi się tak wydaje. Może ciut zmodyfikowane.

Ryszka:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 06 February 2012, 08:02:43 ---czy to jest fallen heroes bez sniegu ? bo wszystko wygląda tak samo..

--- End quote ---
Wydaje mi się ,że to ta nowa mapka BOH-rekruta, autora Butova. Nawet pasuje to do niego, bo opiera się głównie na gotowych modułach z gry. A wracając do Provkhoy, to naprawdę mapa z potencjałem. Niemcy mają ciężko na początku, ale wszystko da się zrobić. Autor słucha teraz graczy i wyłapuje błędy. Co do optymalizacji, to ciężko jest o poprawę (kilku moderów już o tym mówiło i też mają z tym problem), zresztą cała gra jest źle zoptymalizowana i trzeba czekać na ruch ze strony Tripwire

Shock:

--- Quote from: ryszka on 06 February 2012, 08:36:02 --- Co do optymalizacji, to ciężko jest o poprawę (kilku moderów już o tym mówiło i też mają z tym problem), zresztą cała gra jest źle zoptymalizowana i trzeba czekać na ruch ze strony Tripwire

--- End quote ---

Albo mieć mocnego kompa  ;D

Provkhoy dużo błędów nie ma (naprawde niewielkie) a balans jest ok. Grałem bodajże 10 rozgrywek na tej mapie i 4 przegrałem. Wszystko zależy kto u niemców dowodzi i jacy ludzie grają.

Ale jest to mapa którą (struktura) chciałem sam zrobić ale SDK odmawia poszłuszeństwa. Czyli po prostu atak radziecki/niemiecki na ufortyfikowane linie obronne/frontowe.

marcinz:

--- Quote from: ryszka on 06 February 2012, 08:36:02 ---Wydaje mi się ,że to ta nowa mapka BOH-rekruta, autora Butova. Nawet pasuje to do niego, bo opiera się głównie na gotowych modułach z gry.

--- End quote ---
Zgadza się :) Wczoraj jeden serwer grał mapę TE_The_Univermag_alpha (czy jakoś tak ;P) Wszedłem, mapa się pobrała (~190MB) i chwilę pobiegałem robiąc kilka screenów. Mapa jest duża, plac z fallenfighters to tylko jej część

Ryszka:
Ta mapa Boh-rekruta wcześniej wyglądała tak. Ostatnio słyszałem że ją kończy i pewnie stąd ta alfa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version