Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (22/40) > >>

Ryszka:
Wyszło Coldsteel Beta3. Możemy chyba jednak uznać tą wersję jako finalną. Na blogu autora można znaleźć wpis, który w bardzo wolnym tłumaczeniu brzmi tak " Customowe mapy i RO2 nie idą z sobą w parze, czas stąd spadać i i zająć się czymś innym. ( między wierszami czytałbym, dzięki tripwire za wsparcie >:() Serwery z nowymi mapami świecą pustkami, nie wiem po co przez tak długi czas, udostępniałem te pliki na swoim koncie. Wydam tylko finalną wersję mojej  mapy i..... (tego już nie będę tłumaczył) Game Over".

Tak więc pierwsze i być może ostatnie dzieło Drecksa do RO2, można znależć pod tym linkiem http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1030963#post1030963

PS: Boh- rekrut autor butova i nieskończonego univermagu, niestety też zniknął ze sceny moderskiej Ro2. Powodem była irytacja programem SDK, czyli błędy, błędy i jeszcze raz crashe. Ja jednak mam cichą nadzieję, że napiszę niedługo jakiś bardziej pozytywnie brzmiący post na temat nowych map.

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: ryszka on 23 March 2012, 11:21:04 ---Ja jednak mam cichą nadzieję, że napiszę niedługo jakiś bardziej pozytywnie brzmiący post na temat nowych map.

--- End quote ---

obawiam się Kolego, że jeśli takowy post napiszesz to będzie on raczej dotyczył RO3 (o ile TWI nie zbankrutuje do tej pory) lub RO1 ...

Ryszka:
Ogólnie zbaczając z tematu , to martwię się np. o Rising Storm, jezeli będzie płatny to kto to kupi. Inne powstające mody też nie będą miały lekko, jak społeczność na dobre się odwróci od dzieła tripwire. Gra matka czyli RO2 ,ma taka reputację że jej dzieci, będą miały przesrane w szkole ;)

Ryszka:
Wyszła beta 2 DieBresche do pobrania tutaj http://lordgleedo.wordpress.com/. Boh-rekrut napisał że chciałby skończyć univermag i tworzyć nowe mapy, ale tripwire prawie od miesiąca nie odpowiada na jego pytania, związane z crashami na tej mapie. -=}WoLvErInE{=- pracuje nad nowym projektem, po namowach zdradził że jest to wake island, mapa wzorowana na tej z battlefield 3. Ogólnie społeczność na forum tripwire gratuluje odwagi tym , którzy jeszcze cokolwiek robią by urozmaicić rozgrywkę, w naszej ukochanej :-* RO2 :-*.

PS: Ostatnio pisząc posty w tym dziale , czuje się jak komentator , który nadaje na żywo z pokładu Titanica. Jak DiCaprio utonie to dam znać ;)

BartBear_[PL]:
Pobiegałem po Butovie, gdyby nie to że głównie z botami pewnie frajda byłaby większa, a tak:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version