Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu

Nowe mapy do RO2

<< < (21/40) > >>

Ryszka:
Dostępna jest już mapa TE-DieBresche-B2 . Info o niej pod tym linkiem http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=76417. Pobrać wszystkie nowe mapy, można pod tym adresem http://alain.gely.perso.sfr.fr/Custom/

ufo_has_landed_!:
TE-DieBresche-B2 - biegałem dzisiaj po tej mapce trochę. Wg mnie bieda. Każdy jeden element skopiowany ze Spartanowki. Domy, wraki czołgów, mosty no i oczywiście kościół. Zero inwencji własnej poza ukształtowaniem terenu. Nie wiem, jakoś w starym RO nie przypominam sobie, żeby każda nowa mapa miała wszystko skopiowane z  poprzedniej...

Ryszka:
Powiem szczerze że nie piszę w tym temacie od jakiegoś czasu, ponieważ jeżeli chodzi o nowe mapy, to jest bardzo kiepsko. Admini usuwają je z serwerów, dlatego że mają z nimi ciągłe problemy, ostatnio w przeglądarce widziałem tylko dwie. O Aradzie, Coldsteel (autor ma kłopoty ,ciągłe crashe), Provkhoy, Ogledowie i The Univermag słuch zaginął. W obiegu zostały tylko Butovo i DieBresche. Moderzy skarżą się do tripwire, a yoshiro odpowiada że ciągle pracują, tylko że sam już nie wie pewnie nad czym. Aktywność na stronie RO2maps.com umarła. Ostatni wpis na forum tripwire pod tematem work in progress, gdzie wcześniej codziennie ktoś się chwalił nowymi projektami, pochodzi z 4 marca. Czyżby to był koniec..... Czy może osławiony RO classic uratuje twórców tej produkcji, patrząc na ilość beta-testerów watpię. Autorzy gry sami sobie urządzili Stalingrad. Zobaczymy tylko czy okażą się bohaterami i będzie jakiś punkt zwrotny ;).

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: ryszka on 21 March 2012, 12:16:09 ---Czyżby to był koniec.....

--- End quote ---

ta gra idzie w ślady 6 Armii, a fatalne SDK jest gwoździem do jej trumny  :-[

Ryszka:
Trochę pomarudziłem i proszę jest nowy projekt (tylko jeden screen). Autorem jest 11_HARLEY_11, mapa nie ma nazwy, ale twórca przyznaje że inspirował się Cheneaux z DH. Wrzucam żeby nie było tak grobowo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version