Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm
Rising Storm w planie wydawniczym Cenegi - czyżby był jednak płatny?
morticore:
--- Quote from: Marder on 23 May 2013, 14:46:11 ---A wiadomo coś kiedy premiera ? Rozumiem, że wymagania techniczne są takie same jak w RO2 ?
PS. Też mi teraz coś sporo ściąga. Zapewne RS. Polityka podobna do DICE. Nie ważne czy kupisz czy nie i tak masz pobrane wszystkie możliwe dodatki, a później tylko wystarczy kluczyk zeby odblokować ukrytą zawartość :D
--- End quote ---
Mapy z RS są ponoć cięższe, bo tam jest od groma roślinności i innych gratów.Trwa łączenie kodu gry z podstawki i RS, to pewnie to
--- Quote from: se.bool on 23 May 2013, 15:18:26 ---Wiem, że głupie pytanie ale czy opłaca się dopłacać do wersji Deluxe ? RO2 mam wersję zwykłą.
--- End quote ---
Raczej nie, bez MkB można żyć (MP 40 <3), AVT szajs, G 41 ma słabszą optykę niż podstawowy Kar98, nad snajperskim SVT można się ewentualnie zastanowić. Kiedyś je sobie odblokujesz grając
se.bool:
Trochę źle się wyraziłem :D
Deluxe Rising Storma :)
morticore:
Jeśli masz już RO2 to dostaniesz wszystkie unlocki z Deluxe za free. Jeśli nie to nie mam zdania, w betę RS nie grałem. Ja nie płaciłbym za coś takiego
marcinz:
Drobne sprostowanie tego powyżej: jeśli kupiłeś RO2 przed/zaraz po premierze i tym samym masz odblokowany achievement "Zaprawiony w Boju" dostajesz unlocki z RS na starcie.
Co do wymagań to są one ~takie jak w heroes of stalingrad
Marder:
--- Quote from: marcinz on 23 May 2013, 18:24:33 ---Co do wymagań to są one ~takie jak w heroes of stalingrad
--- End quote ---
To cieszy ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version