Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm
Rising Storm w planie wydawniczym Cenegi - czyżby był jednak płatny?
Maciej2801:
--- Quote from: ShariK PL on 25 March 2013, 20:45:27 ---Co ty chrzanisz?
Na pewno miotaczy ognia będzie 1-2 na drużynę, więc w czym problem? Gra ma być fajna, dostarczać rozgrywki. W końcu grę tworzą twórcy DH, a TWI zapewne wspiera ich duchowo.
Bardzie martwię się o balans w uzbrojeniu, ponieważ amerykanie mają lepsze uzbrojenie niż japońce.
--- End quote ---
Miotacz będzie jak snajper i napewno nie na każdej mapie
Pobor:
--- Quote from: ShariK PL on 25 March 2013, 20:45:27 ---Co ty chrzanisz?
Na pewno miotaczy ognia będzie 1-2 na drużynę, więc w czym problem? G
--- End quote ---
Wystarczy jeden taki "Sharik", jego "moje fragi" i w pizdu po rozgrywce. Nie rozumiem tez o co chodzi Ci z uzbrojeniem, albo tak mało wiesz na ten temat, albo nie wiem. Amerykanie maja mieć Springfieldy 1903, Japończycy Arisaki, odpowiednio dalej, type 5- M1 Garand/ M1 carabine , typ 100- thompson/m3 , Km wz.92- Browning M1919, wzór 99 - BAR 1918. Ja tu żadnych dysproporcji nie widzę...
morticore:
Miotacze ognia są w Battlefield BC2 Vietnam i rzekomo tam to działa. Czyli wyjdzie w praniu
ShariK PL:
--- Quote from: pobor on 25 March 2013, 21:01:33 ---Wystarczy jeden taki "Sharik", jego "moje fragi" i w pizdu po rozgrywce. Nie rozumiem tez o co chodzi Ci z uzbrojeniem, albo tak mało wiesz na ten temat, albo nie wiem. Amerykanie maja mieć Springfieldy 1903, Japończycy Arisaki, odpowiednio dalej, type 5- M1 Garand/ M1 carabine , typ 100- thompson/m3 , Km wz.92- Browning M1919, wzór 99 - BAR 1918. Ja tu żadnych dysproporcji nie widzę...
--- End quote ---
Springfieldy od połowy wojny to tylko snajperzy pewnie używali, bo amerykanie przesiedli się na garandy i itp. Poza tym mieli więcej automatów i semiaczy. A japończycy mieli dużo mniej pm-ów i semi. Więc na bliski kontakt żółtki mają mniejsze szanse.
Pobor:
To zobacz Shariczku czym Hamerykanie walczyli np na Guadalcanal, gdzie powszechne byly wlasnie Springfieldy i kmy chlodzone woda. Polecam obejrzec serial "Pacyfik",gdzie widac,ze poczatkowo Amerykance nosi zamiast kultowych helmow,te wygladajace jak talerz do zupy podobne do typow brytyjskich.
Wybaczcie za ortografie,ale z telefonu pisze. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version