Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm
Rising Storm w planie wydawniczym Cenegi - czyżby był jednak płatny?
morticore:
Nie sądziłem, że po lekturze książki Snajper na froncie wschodnim coś zrobi na mnie takie wrażenie. Zdecydowanie nie świąteczne klimaty....
ufo_has_landed_!:
Informacja z pierwszej ręki dla tych którzy liczyli na to, że RS będzie lepszy od HoSa... :
RS nie będzie miał ŻADNYCH pojazdów, mimo tego że kilka przygotowano, ponieważ decydenci moda stwierdzili że " pojazdy nie pasują do gameplay-a". Nie tylko w dniupremiery - co już wiadomo od jakiegoś czasu - ale W OGÓLE...
żal
Maciej2801:
--- Quote from: ufo_has_landed_! on 29 December 2012, 22:35:22 ---Informacja z pierwszej ręki dla tych którzy liczyli na to, że RS będzie lepszy od HoSa... :
RS nie będzie miał ŻADNYCH pojazdów, mimo tego że kilka przygotowano, ponieważ decydenci moda stwierdzili że " pojazdy nie pasują do gameplay-a". Nie tylko w dniupremiery - co już wiadomo od jakiegoś czasu - ale W OGÓLE...
żal
--- End quote ---
to po c... je robili
Pobor:
No to stwierdzam,że przyjdzie mi tylko czekać aż do Frogotten Hope 2 dorobią Japończyków,bo jak na razie to gra mi sprawie więcej frajdy niż RO2 i pochodne.
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: Maciej2801 on 30 December 2012, 11:20:03 ---to po c... je robili
--- End quote ---
to samo pytanie zadają osoby które w zamian za darmową kopię RSa zrobiły owe pojazdy...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version