Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm

Rising Storm w planie wydawniczym Cenegi - czyżby był jednak płatny?

<< < (6/27) > >>

ShariK PL:
Uważam, że premiera moda odbędzie się w lutym w rocznicy inwazji na Iwo Jimę lub w kwietniu na Okinawę.

Maciej2801:

--- Quote from: ShariK PL on 11 October 2012, 21:36:11 ---Uważam, że premiera moda odbędzie się w lutym w rocznicy inwazji na Iwo Jimę lub w kwietniu na Okinawę.

--- End quote ---
Bardzo możliwe w końcu amerykańce go robią i to będzie dla nich patriotyczne

MJ:

--- Quote from: morticore on 04 November 2011, 19:40:53 ---Ja nie miałbym nic przeciwko zakupowi RS za 50 - 60 zł, ale tak z 2 miesiące po premierze ze względów wiadomych :D

--- End quote ---

Tylko i wyłącznie tak.

ufo_has_landed_!:
Nie będę na to zakładał nowego tematu bo nie warto. Ci którzy napalali się na czołgi w RS muszą sobie niestety dać na wstrzymanie. Na forum TWI oficjalnie podano że :

There will be no vehicles in the initial release.

tzn nie będzie czołgów w RS w momencie jej wydania. A ponieważ mod ma się ukazać w przyszłym roku, wiedząc, że czołgi do niego "się robią", można przyjąć, że pojawią się one ... kiedyś.

Na pocieszenie, podczas wczorajszego fajtnajta miałem okazję podpytać Szedera i jego ekipę o aktualne projekty i plany. Na pewno w tej chwili pracują przy czołgach dla RS , moda wietnamskiego i robią czołg dla RO HoS - pzkfw 38 T :).

morticore:

--- Quote from: ufo_has_landed_! on 17 November 2012, 12:20:43 ---
Na pocieszenie, podczas wczorajszego fajtnajta miałem okazję podpytać Szedera i jego ekipę o aktualne projekty i plany. Na pewno w tej chwili pracują przy czołgach dla RS , moda wietnamskiego i robią czołg dla RO HoS - pzkfw 38 T :).

--- End quote ---

38 potwierdzona? Zawsze mi się ten czołg podobał, tylko ze z PTRS to mi go zgwałcą w grze...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version