Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Rising Storm
Rising Storm w planie wydawniczym Cenegi - czyżby był jednak płatny?
BRAT_MIH:
No i zaczynają mi się pojawiać pewne bolączki - w classicu banzai to fikcja, nie ma wspólnego ataku, bo każdy kampi skoro ledwo dyszy. Powinno być do banzai dodatkowe przyspieszenie. Jako główny ruch do przodu na niewiele się przyda, bo drą mordy tak, że wszędzie ich słychać, ale atak zmasowany by był bardziej do ogarnięcia. W realizmie te zasrane spawnowanie na sl. Raz, ze totalna bzdura, dwa, że nowe zasady za respa. Teraz SL zamiast ginąć i odradzać się na nowo z dymem to kampią po kątach, żeby dostać jakieś dwa biedne punkciki z za spawna na nich. Czemu nawet w tym modzie nie połączono najlepszych cech jednego i drugiego ciągle nie wiem :/
potemps:
Pograłem trochę wczoraj, i muszę przyznać, że gra mi sie nawet lepiej niż w podstawkę. Udało mi sie wbić wczoraj na serwer, gdzie gracze starali sie używać voipa i współpracować, byłem świadkiem szarży banzai, jak ze 20 japończyków zaczęło na nas szarżować - na tej mapie w dżungli ( nie pamiętam jak sie nazywa), i powiem że te szarże jeśli zostają przeprowadzone przez ogarnięty team - to sieją spustoszenie, o ile oczywiście japończycy dobiegną :D Tryb classic w tej grze jakoś specjalnie mi nie podchodzi, mimo iż wcześniej ograłem się w zwykłe RO i DH, to spawnowanie sie przy SL, wcale nie działą na niekorzyść gry, dla mnie to nawet plus. Ogólnie trochę nawet poprawili ragdoll, chociaż w tej materii dalej zdarzają się błedy, ale ogólnie bardzo mi się gra podoba, szczególnie - że odziwo, pojawił sie większy teamplay. Gre jak za 32 zł. naprawde polecam :)
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: BRAT_MIH on 29 May 2013, 00:17:00 ---Czemu nawet w tym modzie nie połączono najlepszych cech jednego i drugiego ciągle nie wiem :/
--- End quote ---
kasa panie Kolego, kasa...
Marder:
A co to jest SL ?
Pobor:
Skrót od 'Squad Leader'- Dowódca oddziału :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version