Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
RO na PGA 2006
Vesp3r:
Wpisowego 0 zł.
Zmuszeni jesteśmy zrobić infantry z powodów że klany raczej nie pojawią się w składzie 8-osobowym + rezerwa.
Ogólnie założenia wyjdą gdy zrobimy plan czasowy, jako zę mamy tylko 16 godzin na taki turniej (rozłożony na dwa dni), gzdie czas musi być przeznaczony jeszcze na inne rzecz, ogólnei wychodzi mi turniej na 7-8 godzin z naciskiem na 7 i mniej.
Prawdopodobnie tryb rozgrywki:
5s lub 6s infantry jedna mapa
Mapy infantry.
Będzie pula 5 map, z czego każdy klan/team będzie odrzucać dwie mapy.
Zapisy na ALna odbędą się jeszcze drogą elektroniczną przed PGA i to troche nam pokaże jak to bardziej uściślić. W ciągu tygodnia będe meić większe info.
Zdzira:
--- Quote ---_KaszpiR_ :
no ale z DOd na lan for fun jakos bida była.
--- End quote ---
To nie dod.
w BFa nigdy ludzi nie brakowało. (to nie bf :P)
Myśle, że 3C będzie miało te 6 ludzi. Skoro mamy grać infantry z dobraną pulą mapek plus te 7 godzin grania to odpuściłbym sobie double elimination i zagrał każdy z każdym (pod warunkiem, że klanów będzie nie więcej niż 6 na lanie). Gramy i tak jedną mapke co zajmuje maxi 30minut.
Pula map powinna być moim zdaniem:
- Stalingrad
- Odessa
- krasnyj
- kaukasus
- baksanvalley
są to typowe mapki inf bez pojazdów najczęściej grane na zachodzie i okolicach ;)
Tak jak pisał Vest i JUHA wpisowe to raczej mit...a nawet jakby było to mnie nie jest żal wydać 60złoty na bilet w dwie strony do Poznania, 15 złoty na wstep na lana kolejne 100złoty na żarcie i alkochol a wyjechać z lana skacowany i z masą wspomnień ;)
Z ostatniego lana BF42 który miał być najwiekszą klapą sezonu (gra poprostu wymierała jak nie wymarła...) był czymś naprawde dobrym a filmy i pokazy slajdów ludzie oglądają do dziś i płaczą ze śmiechu :))
Zresztą czas się troche zintegrować... lubie wiedzieć w co za morde strzelam pod tym śmiesznym napisem ;)
MrX:
Mam nadzieję, że vooDoo. też zbierze ekipe 6 osób ;-)
Jak nic nie stanie na przeszkodzie to ja będe ; -)
ciocia|Ola:
PGA
Poznań Game Arena 2006-11-25 2006-11-26
na chwilę obecna termin wolny :) - a na MTP daleko z Wildy nie jest :) mam rzut beretem :) chętnie pokibicuję :D
S!b!K:
UKF'y beda :) Moze nawet jak bedzie 5vs5 to 2 squady XD fajne sprawa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version