Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

National Cup - mecze

<< < (3/5) > >>

Bathin:
AdRain w składzie :) Jak będzie robił takie numery jak podczas zwykłej gry to powodzenia.
Pzdr

asn:
BATHIN - bez przesady :con: moze nie bedzie tak zle. FMJ to nie taki straszny sklad... :P

SoPociek:
panowie panowie spokojnie to nie sklep miesny... co prawda ludzie z 13th ktorzy sa czescia TE to twardzi zawodnicy, ale dacie rade jezeli bedzie trzeba piszcie do mnie na gg ;)

AC| AdRain:

--- Quote ---Bathin :
AdRain w składzie :) Jak będzie robił takie numery jak podczas zwykłej gry to powodzenia.
Pzdr

--- End quote ---

czlowieku o co Ci chodzi? czy ja Ci wypominam Twoje zachowanie na publiku ktorego nie biore pod uwage bo wierze w to głęboko że na real rozgrywce jakiejś (PCW) czy coś grasz inaczej?  a co Ci nie pasuje? widziales mnie na trenignu? widziales jak gram PCW? NIE? no wlasnie bo wchdoze na publiki zeby sie rozloznic i pograc jak mi się chcę.

Czy widziales mnie zawsze jak gram na serwerze? bo cos mi sie zdaje ze to Ty jestes od kilku dni na scenie RO

Robson:

--- Quote ---Bathin :
Pzdr

--- End quote ---

Omg... czy wy nie potraficie normalnej atmosfery utrzymać?
Najpierw się sapali na temat squadu TP, dobra ucichło, teraz znowu? Zazdrościcie im i tyle...

:wink

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version