Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nowy patch-połowa września

<< < (16/23) > >>

_KaszpiR_:
nowy model broni jest ok, ale podczas przelodwania mozna pojsc po herbate :D
modele postaci, nie zauwazylem znaczacej roznicy
a dzwieki mi sie podobaja - aczkolwiek mam wrazenie ze nagrywal je jakis 40 latek po wodce (i to nie jednej)
latajace zwloki tez wygladaja ciekawie, i nie raz naabralem sie na to ze myslalem ze to wrog :D

a z podboszeniem broni jest troche dziwnie - trzeba sie przywyczaic bo pare razy pdnioslem nie to co trzeba
za to podnoszenie ammo jest bardzo dobre, koniec tego rozpaczliwego podnoszenia magazynkow poki nie znikną

Guz:
Nowa bron sprawia mile wrazenie, gdyby jeszcze ten reload byl troche krotszy... :D Co do dzwiekow to mi srednio przypadly do gustu, starsze poprostu mialy to cos w sobie. Co do zmian w wypadaniu ammo i podnoszenia broni to pierwszy pomysl chyba byl trafny ale drugi jest delikatnie mowiac dziwny

PrezesOi:
wg mnie najmniej naglosniona zmiana a bardzo wazna dla squadleaderow to

--- Code: ---- Fixed various map related bugs.
--- End code ---

w koncu zeby rzucic arte nie trzeba 100 razy klikac zeby ustawic ja dokladnie tam gdzie sie chce. ci ktorzy graja jako sl wiedza o co chodzi.

ciocia|Ola:

--- Quote ---PrezesOi :
... ci ktorzy graja jako sl wiedza o co chodzi....

--- End quote ---

Ja jako szara myszka pomykajaca z Mosinem - nie wiem o co chodzi :D , ale się domyślam :P Ale Ty PrezesIO z celnością raczej nie mialeś klopotów, bez patcha też w promocji rozdawaleś zaproszenia na resp :) :)

Bathin:
Czyli jak dobrze zrozumiałem to po kliknięciu na skrót RO nastąpi automatyczne pobieranie patcha ?
Wczoraj zakończyłem granie ok godz. 19:00 i było po staremu chyba że patch był dostępny po 19-tej ?
PZdr

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version