Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nowy patch-połowa września

<< < (10/23) > >>

daj5zl:
Ja bym chciał przedewszystkim żeby poprawili system penetracji pancerzy zgodnie z historycznymi parametrami, oraz mógłby by być jakiś radar zamiast tego kompasa, który wogóle sie nie przydaje. W tym radarze pojawiały by sie wykrzykniki albo inne specjalne symbole, które mówiły by nam gdzie i kto potrzebuje pomocy, czołgów czy panzerfaustów. Wiem że wtedy nie było by takie realistyczne ale takie gadanie need panzerfaust, need tank jest bez sensu bo nigdy nie wiadomo kto i gdzie tego potrzebuje. Po za tym to że słychać zołnierzy 100m od nas to i tak nie jest realistyczne.

AC| AdRain:
5zł pisze w niusie że to jest updejt nastawiony na wszelką infranterie :D więc wątpie ze bedzie poprawione cokolwiek z czołgami... chodź być może... no kompas.. wiesz to normalnie mi się ET przypomina....

ale wystarczy czytać z ką ktoś krzyczy pomocy... bo obok napisu wyskakuje napis skad została wysłana wiadomość np "near to tower" -.-

daj5zl:
ale i tak tego nikt nie slucha rozumiesz, jesli chodzi o proszenie o amunicje do rkm to jeszcze jeszcze bo widac znaczek na mapie gdzie sie znajduje ale takie komendy jak need panzerfaust, need tank czy someone blow this itd. wogole sie nie przydaja a co do tych czolgow to ja mowie tak wogole ze fajnie by byly gdyby takie cos zrobili...

mikeLL:
tu macie linka do calego changelog'a - info z wczoraj: http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=12872

MrX:
Co by mogli jak dla mnie poprawić? Tylko walkę żołnierzy.......
Nie będę się skupiał na czołgach gdyż są strasnzie niedopracowane....

Chciałbym aby ta gra była jak najbardziej realistyczna....... lecz wiem, że jest granica między realistyczną grą a grą komputerową.
W realistyce byśmy nie mieli info że A zabił B..... ale niech ten element pozostanie. I tak jak inni też chciałbym ikonkę "heda" oraz oznaczenia strzału z broni wyborowej.
Ikonka trybu ognia wydaje mi sie zbędna. W końcu im mniej ikonek tym lepiej..... (realistyczniej).... A i tak nikt nie zmienia co chwile trybu ognia. Dodatkowo to jest tylko w STG44. Ponadto każdy zorientuje się jaki ma tryb po 1 naciśnieciu an spust.
Zapowiadana szybka zmiana broni jest dla mnie plusem jak i torba z magazynkami. Można powiedzieć, że realistycznejsze będą rozsypane magazynki..... Ale też nie można przesadzac ; ) ponadto niemcy mieli te specjalne kabury an zestawy magazynków ; ) więc gitara
Powinni poprawić realizm dynamiki żołnierza. Głupio to wygląda jak leży żołnierz i zgina się w pół strzelajac do góry. (połóżcie się na ziemie i spróbujcie strzelic serią do góry hehehehehe)
Poprawić wszystkie głupie małe błędy / podnoszenie granatów/ możliwosc posiadania granatow niemieckich i rosyjskich jednoczesnie / itd itp....
Ktoś tam chciał info z boku o ilosci pestek w magazynku - ja jestem temu przeciwny. W końcu trzymając broń nie wiemy ile jednak mamy? A im więcej sztucznych wskaźników tym mniejszy realizm........... O wiele mniejszy
Dodatkowo wprowadziłbym /rannych żołnierzy/ Jak ktoś dostał kulkę w ramię to niech już mu ten celownik mocno lata...
Jak ktoś dostał kulkę w nogę.... to niech już kuleje cały czas : ] Kulka w brzuch - niech już nie może biegać sprintem : ]
Oraz to ja powinienen decydowac ile pociskow chce zaladowac do snajpy........ Teraz niestety laduje tylko do pełna : /

pozdro

Mr.X_Mr.Y

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version