Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Bug Orchestra
Desperat:
:D JA Mialem takiego ciekawego bug-a na Staliningradzie :P : Oberwalem, odczekalem dany czas na powrot do gry i co?? jestem ale do gory nogami... heheheh zwalowe bo poruszalem sie na glowie, moglem wykonywac wszystkie czynnosci ale no niestety nie radzilem sobie zbyt swietnie w pozycji odwrotnej :D
Pozdrawiam - DeSpErAt
viatrova:
co do kaukasusa to nie sądzę, że powinniśmy nazywać włażenie na górke bugiem... Bug kojarzy mi sie raczej ze strzelaniem zza teksturek na podejściu ;) ale wskoczenie na jedna ze skalek - jak dla mnie nic zlego...
YankeSmgn:
Jak myslicie, czy na krasnym, axis po przejeciu placu, gdy już nie maja pierwszego respa, mogą wchodzic przez gorke na pierwszy resp i zachodzic przeciwnika dalej od ogrodka ?
Jest to wykorzystywanie buga ? Moim zdaniem nie, bo bez niczyjej pomocy można tam wejsc, bez większego problemu i wysilku.
viatrova:
wiem tyle że w ro:l zabronione i uznawane za exploit - można znaleźć gdzieś na ich forum. Jak dla mnie skoro jest przejście to i można przechodzić ;) Podobnie Kaukas. Inaczej exploitem można by nazwać i wyskakiwanie z okopów na lyesach, i inne sztuczki "magików" ;) A inna już sprawa, że nie są to tez tak proste sprawy aby wykorzystywać nagminnie w meczach bo bywa że, szkoda na to czasu.
Bathin:
--- Quote ---YankeSmgn :
Jak myslicie, czy na krasnym, axis po przejeciu placu, gdy już nie maja pierwszego respa, mogą wchodzic przez gorke na pierwszy resp i zachodzic przeciwnika dalej od ogrodka ?
--- End quote ---
Ooo, o tym nie wiedziałem, opowiadaj:D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version