Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Bug Orchestra
Heniu:
Tia buga bo ja tam umiem wejsc a inni nie ...
daj5zl:
Nie chodzi o to ze jak da sie tam wskoczyc to mozna se z tego korzystac tylko o to ze tworcy tej mapy chcieli zeby wlasnie dana strona nie miala tam dostepu zeby odegrac sytuacje danej strony dzieki ktorej spokojnie beda mogli zajac jakis teren tak jak to planowali tworcy a wszystko po to zeby jakos wyrownac szanse.
Dziki_Koziol:
Tzn, co na dachy nie wolno wchodzic bo inni nie umieją tam wejść? To po co są te wszystkie skrzynki, półki, kamienie? Coś takiego jak błąd w teksturze na Kaukazie to oszukiwanie, ale strzelanie z dachu czy z innej ukrytej "kampy" (po uprzedniej gimnastyce z wejściem) moim zdaniem już nie.
Tomciaz_PL:
Hihihi ja miałem fajny bug. Podłączyłem się pod jakiś serwer z mapą kolno beta_2. Ściągam cierpliwie kolno_T, potem kolno_SM i zonk: kolno_SM ściąga się drugi raz, ale tym razem woooooooolniej. Więc wyłączyłem monitor i poszedłem zrobić sobie śniadanie. Wracam, włączam monitor... i download progress osiągnął 162,3% i cały czas leciał w górę :D. Zastanawiam się do ilu % by doszło jakbym zostawił kompa tak na dłużej :).
edit: aha, na orelu życiodajna woda zabija :p
Hadess:
Recepta na bieganie sprintem z włączonym iron sight:
1.przyciskamy uderzenie kolbą
2.naciskamy iron sight(dalej trzymając uderzenie kolbą)
3.biegniemy sprinciorem:)
pozdrawiam
Hadess
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version